lördag, maj 16, 2009

Börjar folk verkligen syna politikerna också?

Det är ju dags för val och SVD egna Per Gudmundson har idag en riktigt tänkvärd ledare. Där han talar om att Sossarna börjar bli lite desperata och måste blanda ägg och äpplen i samma korg för att få det att gå ihop. Däremot så håller jag inte helt med honom. Visst har jobben en hel del att göra med EU och samarbetet mellan länder, men inte på något sätt i samma utsträckning som Sossarna själva vill få det att verka som.

Att Socialdemokraterna nu går ut hårt med sitt "valmanifest" kommer endast att göra att många som inte har bestämt sig för vad de skall rösta på kommer att lägga sin röst på något som känns mer ärligt än Socialdemokraterna.

Jag skall ge ett litet tips på vad du kan göra själv för att få reda på den senaste propagandan från S högkvarter. Det enda du behöver göra är att gå in och läsa Monica Greens egna blogg. Där berättar Monica om alla de senaste lögnerna och "egna undersökningar" som kommer både från S och från Monicas egna vilda fantasi. Där kan du även få se de allra senaste bilderna på vad Monica håller på med.

Intressant? Läs mer om EU, val, socialdemokrater, SVD

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida