fredag, april 17, 2009

Låt den svarta flaggan med döskalle och benknotor vajja i vinden!

Då har domen kommit i det uppmärksammade målet mot PirateBay. Medhjälp till brott mot upphovsrätten hur man nu kan få det. Vilka är nästa att bli åtalade? Skall de ge sig på google? Eller varför inte ta sig an de bredbandsbolag som möjliggör att man kan ladda ned i höga hastigheter?

Nej det får vara slut med detta fientliga hot mot vårt internet. När skall branchen inse att vi vill inte ha skivor med DRM skydd, trailers före vår köpta DVD där man förklarar att man inte snor en film på samma sätt som man snor en bil. Vilket är helt idiotiskt vi har ju ändå redan köpt filmen.

Vi vill inte betala 49 kronor för en CD-singel, vi vill inte betala 199 kronor för en CD där kanske 4 låtar är bra och resten är skit. Vi vill inte betala 199 kronor för ett plastfodral. Om vi skall köpa skivor och DVD så ge oss något mer. Vi vill ha extramatrial, en liten goodiebag, specialeditions och en upplevelse.

Intressant? Läs mer om , , , , , , , , it DN1234 SvD123456

4 kommentarer:

Klockan 7:04 em , Blogger Forestman sa...

Nej ta ner den flagggan och häll bensin över och tänd på.

Piratpartiet behövs inte. Det finns andra partier som driver de frågorna och som dessutom har andra frågor på agendan.

 
Klockan 11:46 em , Blogger Sarha sa...

Eller kanske bara ett litet samlag... Det skulle de allt kunna bjuda på, tycker jag. :P

@Forestman: Jag tror att grejen med Piratpartiet är att inget annat parti har liksom visat det, ganska mycket tvärtom, förutom Mp. Fast jag tror att piratpartiet fungerar lite som Fi, när de kom, först då kom jämställdheten upp i partiprogrammen, nu är det det personliga integritetens tur. Hoppas bara att det inte sker på jämställdhetens bekostnad...

 
Klockan 7:56 em , Blogger Eklindh sa...

Jag kan nog bara hålla med Sarha.

Visst kanske det finns andra partier som driver piratpartiets frågor men de har varit grymt dåliga med att visa detta. MP är ett av de få undantagen men jag har inte någon lust att rösta på MP.

Min röst kommer att läggas där jag tror den kommer göra störst nytta. Och det är inte hos något av de "vanliga" partierna. Där får vi ju bara samma gamla skit som vanligt. Nej nu blir det till att låta de där gubbarna skita ned sig lite och ge en röst till något nytt och något som vågar utmana.

 
Klockan 6:02 em , Blogger disa sa...

慈德宮,龍南漆藝博物館,竹山竹管厝,陳列教育館,中興新村,東埔溫泉,清安豆腐街,金龍窯,火炎山,橫龍山古道,中港慈裕宮,大湖農村,挑柴古道,龍騰斷橋,森林遊樂區,卓蘭果園,外埔漁港,龍鳳漁港,清德禪寺,欣隆休閒農場,馬術農場,童玩村
泰安溫泉區,南庄老街
溫泉遊樂區,綠葉方舟,明德水庫,仙山,鳳陽谷,三角湖,木雕街,通霄蘆沐村風,香格里拉樂園,馬拉邦山,薑麻園,海濱休閒園區,鳴鳳山古道,火車窿,勝興火車站,挑鹽古道,獅頭山,藺草文化館,永和山水庫,大克山,通霄秋茂園,大衛營,清泉農場,雪霸國家公園,蜜蜂休閒館,挑炭古道,三通嶺,建民農場,自然保留區,永和山農場,八通關古道,明新書院,石觀音吊橋,戰車公園,軍史公園,桂花森林松柏嶺,梅峰農場,棋盤石,巧手工作坊
桃米生態村,溪頭,杉林溪森林遊樂區,李勇廟,竹山保安宮,沐陶窯
玉山國家公園

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida