onsdag, juli 02, 2008

Vad håller Syndikalister på med?

Jag har inte mycket över för fackföreningensrörelsen. Jag tycker att de inte gör rätt saker, jag ser dem endast som ett propagandaministerium för Socialdemokratiska rörelsen och ibland blir jag vansinnig på deras skit. Syndikalisterna är nog de värsta av dem alla. Ett "fackförening" som med Maffiametoder försöker kräva restauranger på "skadestånd". Inte bara för att restaurangen har vägrat betala lön utan ibland även för att restaurangen har anlitat ett företag som vägrat betala lön. Ja ni vet säkert hur det låter. Guilty-by-association hela tiden.

Men nu jävlar har de öppnat upp för en av de mest underabara PUCKOARGUMENTEN som finns. Niklas en "sommarjobbare" som för fjärde sommaren i rad jobbar på macken har nu äntligen kommit på hur dåligt han mår av "porrtidningarna". Och det är klart då skall han slippa befatta sig med dessa tidningar även om det ingår i hans arbetsuppgifter. Var väldigt glad att jag inte var arbetsgivare där. Då kunde Syndikalisterna få något att leka blockad med. Du Niklas hade fått en spark i arslet så snabbt så du hade inte ens hunnit förklara dig. Det finns inte en enda sak som kan försvara det du gör. Arbetsvägran är trots allt ett ganska stort skäl för avsked. Men tänk om vi ändå kunde ta detta lite längre. Undersköterskor på äldreboende kanske inte vill ta hand om avföring, Handlare på ICA vill kanske inte ha hand om griskött, hästkött, lamm. Kanske diskaren på Restaurang Gyllene Måsen inte vill befatta sig med rester som muslimer lämnat då han "mår dåligt av det".

Men det är klart är det så som vi vill ha samhället så låt Syndikalister härja och ställa krav. Då får vi nog ett fint land här till sist.

Intressant? Andra bloggar om: , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida