tisdag, maj 13, 2008

Hade Lars Leijonborg en hora på rummet i Skara?

Som rubriken antyder så har jag under tagen roat mig med att kolla runt på Flasbacks forum. Mycket skit har passerat det forumet. Men detta var kanske det mest korkade jag sett. I Skvaller tråden fick man se en rubrik och ett inlägg om att Lars befunnit sig i Skara och där efter en våt utekväll raggat på tonåringar och medelålders kvinnor. Att Lars är nykterist verkar helt ha ramlat bort från dagordningen. Men ett litet skratt fick man sig allt.

Men det fanns en hel del andra roliga trådar att ta en liten extra koll och skratta åt. Vad sägs om rykten att Bodström har varit lite otrogen. Eller varför inte lite skvaller om Gry Forsell.

Men kanske den absolut bästa av dem alla är att Magnus Andersson CUF-ordföranden har gjort Maud Olofssons dotter på smällen. Tydligen har han gjort detta för garanterat få riksdagsplatsen i valet 2010.

Tänk vad mycket skit det finns på internet. Nu finns det ju en hel del skvaller på Flashback som stämmer ganska bra. Dessutom så finns det en hel del bra disskutioner på Flashback. Och de finns om allt. Så om du har lite tid över så kan du ju alltid titta in där och skratta eller kanske till och med lära dig något. Du kanske vill veta vad Naken-Janne pysslar med just nu eller varför inte vad som hände med Kajsa Mellberg.


Intressant. Läs mer om lögner, skvaller, Magnus Andersson, CUF, Flashback, Gry Forsell, Bodström, Lars Leijonborg.

4 kommentarer:

Klockan 5:29 em , Blogger Tobias Struck sa...

Wow. Du har blivit lika vulgär och populistisk som jag. Men du skriver allt bättre. Precis som jag. Nu tar vi dem!

 
Klockan 6:13 em , Blogger Eklindh sa...

Jag har varit vulgär när det behövs tidigare med. Men nu var det mest roligt.

Det saknas ju inte humor på interweben direkt.

 
Klockan 5:53 em , Blogger sarha sa...

Eller så kan man gå in på sex-delen och ta el av vad de smartaste av de smartaste människorna på internet skriver...t.ex. hur chockae småpojkar bli när de hittar gamla pin up-bilder på orakade/vaxade fittor och inser hur mycket hår det faktiskt växer därnere... :O

 
Klockan 12:03 fm , Blogger Eklindh sa...

JA sexdelen är ju underhållande på flashback

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida