lördag, maj 24, 2008

Eurovision igen då

Jag kan ju inte låta bli att titta lite på Eurovision ikväll. Och som vanligt så är Sverige favorit i alla tidningar. Och imorgon kommer vi som vanligt få läsa att kompisröstandet förstörde segern. Att vi själva här uppe i norden kompisröstar verkar alla helt glömma bort varenda gång.

Men men min favorit är fortfarande Latvia. För hur kul är det inte med pirater? Och vem älskar inte en löjligt enkel låt som inte handlar om fred eller kärlek.

Vi tar detta på för stort allvar.

Nu är röstninguppläsningen för full gång och varför måste alla envisas med att tala om vilken "wonderfal show you have this night"

Intressant? Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Klockan 2:45 em , Blogger Bimbo Boy sa...

Jag skäms över att vara svensk när jag hör vissa människors trångsynta åsikter. Bland annat det här om kompisröstning. Vi röstar ju också på varandra. :) Hör bara på Kristian Luuk och alla andra som gnäller över att den nordiska pakten struntade i oss. Vem bryr sig? Man röstar väl på de bästa låtarna och inte på länderna?

Jag såg en dokumentär på SVT där de gjorde en undersökning och plockade bort östländernas röster från 2007. Det blev ändå samma resultat, så pratet om att öst bara röstar på varandra är skitsnack. Jag blir mörkrädd när jag hör vissa säga att öst inte borde få vara med.

Vi måste skicka moderna låtar som funkar bättre internationellt, t.ex. BWO, istället för att uppföra oss som dåliga förlorare och bara höja våra egna bidrag till skyarna. :) När det går bra för Sverige är allt frid och fröjd, men när vi inte vinner vill vi inte vara med och skyller på "fusk och dålig smak".

Jag kan tillägga att jag älskar Charlotte och "Hero" men jag är ingen dålig förlorare.

 
Klockan 6:51 em , Blogger Eklindh sa...

Själv så tycker jag inte att Hero håller måttet. Den är för långsam på något sätt. Det känns som den aldrig kommer igång.

Men det känns som om resultatet var rättvist trots allt.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida