onsdag, april 09, 2008

Moral-S-feminist? Eller bara mediakåt?

Carina Hägg socialdemokratisk riksdagsledamot ihop med två andra s-kvinnor kräver tydligen "porrfritt" EU när Sverige tar över ordförandeskapet. Sånna här utspel gör mig så jävla irriterad.
Våra gäster skall "tvingas" bo på porrfria hotell. Alltså hotell som inte har erotiskfilm i pay-per-view. Men TV1000 som har porr vid tolvtiden är tillåtet. Så det handlar om att porren inte skall kunna ses när lusten faller på. Men självklart skall hotellen ha internetuppkoppling med ett filter så att porren inte går att komma åt. Eller hur var det nu? Ja just det spärrar och filter är ju rätt väg att gå enligt S-moralister.

Sen skall tydligen Sveriges ordförandeskap vara fritt från sexköp. Hur i helvete hade dessa tre s-kvinnor tänkt att klara av det? Skall vi spärra in varenda prostituerad under de dagar som det finns gäster här? Eller skall vi kanske förbjuda prostituerade att vistas på staden? Eller skall nackskott i en gränd vara lösningen på problemet? Eftersom S nye jämnställdhetspolitiske talesman i veckan kom med ett höftskott för att se vad man prickade om höjda straffskalor. För ett sexköp är ju ett övergrepp. Och ett övergrepp skall straffas med fängelse. Detta är Borgströms verklighet och även resten av S-maktens verklighet. Jag är förvånad att inte det har getts förslag om att prostituerade skall fängslas. Men det kanske är en tidsfråga. Allt i jämnställdhetens namn.

Det är skönt att Carina Hägg kan få lite media nu när hon vill visa att hon minsann också är en sann S-feminist. Som kan förorda förbud, antiporr och att sexköp är dåligt.


Intressant?
Andra bloggare om:
, , , , , S, Socialdemokrater, sex, porr, förbud, internet, hotell, eu, moral.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida