torsdag, mars 06, 2008

Mer sex på Apoteket kan bara sluta i kaos

Ja vi fortsätter väl på sextemat när vi ändå har ramlat in på det spåret idag. "Nyheten" om att Apoteket skall börja sälja sexleksaker har idag spridits på nätet och som vanligt är kommentarerna blandade. Jag måste säga att tanken är inte helt illa. Men jag har mina tvivel. Om man skall köpa sexleksaker så vill jag iallafall gå till någon som kan sina produkter. Det finns säkert några som arbetar på apoteket som kan ge både tips och råd vid köp av en dildo. Men varför skall apoteket utöka sitt sortiment med en massa "onödiga" produkter? I många städer finns det butiker som säljer sexleksaker. På många ställen är dessa undangömda i källarlokaler eller långt utanför ordinarie shoppinggator. Vilket är riktigt synd. Jag tror att många mer än gärna köper lite leksaker både till sig själv och till sin partner.

Så snälla Apoteket ändra er. Syssla med mediciner som ni är bra på. Ta inte bort möjligheten för andra företagare att starta sina egna sexshoppar. Tänk er in i deras situation. Hur högt skrek inte Apotekens försvarare när daglivaruhandeln fick börja sälja nikotinplåster. Hur högt kommer inte Apotekets försvarare skrika när ICA börjar sälja Alvedon? Nej sälj era piller och lämna dildos och erotiska massageoljor till de som verkligen vill sälja dem.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Klockan 4:07 em , Blogger Anna sa...

Apoteket säljer ju inte bara läkemedel utan även plåster, dubbar, tamponger, glidmedel, kondomer och knipkulor. Varför ska de inte få sälja "sexleksaker" (sexhjälpmedel) som till exempel olika typer av glidmedel och erotiska hjälpmedel om detta kan hjälpa folk? Vad är problemet med det?

 
Klockan 5:20 em , Blogger Eklindh sa...

Det är inte något problem med det. Men om man nu skall sälja det och försöka framstå som en seriös handlare av sexleksaker då får man allt göra lite mer än sälja kondomer och glidmedel. Och inte bara ha en dildo på en hylla.

Och frågan är ju varför de skall få sälja sexhjälpmedel när ICA inte får sälja bakfyllehjälpmedel

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida