torsdag, november 01, 2007

Tänk vad minnet är dåligt ibland

Ulrica Schenström har slutat eller fått sparken. Det känns iallafall som att det var ett gemensamt beslut av Ulrika och statsministern. Jag kan inte annat än hålla med. Ulrica har helt klart inte skött sina arbetsuppgifter i samband med hennes jour och det är inte acceptabelt. Inte alls.

Vad jag däremot retar mig lite på är att just pussen mellan Schenström och Pihlblad har blivit en sån jättenyhet. Skall man inte få ha en relation med någon som jobbar inom "media" om man är en medarbetare till statsministern? Finns det inte någon som har tänkt tanken att en person kan skilja på sitt privatliv och arbete? Kanske finns det något fuffens i denna puss kanske inte.

Mona Sahlin kan ju inte hålla sina fingrar borta och tunga i styr utan säger till Politikerbloggen
“Att statssekreterare Ulrica Schenström nu avgått från sin tjänst var det enda rimliga. Det visar att hon tagit sitt ansvar. Nu återstår att se om statsminister Fredrik Reinfeldt tar ansvar för att bringa klarhet och att återställa förtroendet.”


Tänk att Mona redan har glömt bort Lars Danielsson. Detta trots att han skrivit en bok, visat sig i nyheterna och vill bli ambassadör. Undrar om vi kan få reda på vad mannen gjorde på annandagen eller om vi får leva i okunskap resten av våra liv.


Källor: DN DN1 DN2 SvD SvD1 SvD2 DN3

Intressant? Andra bloggar om: , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida