tisdag, oktober 02, 2007

Vad håller de på med i SSU?

Man kan undra vad de gör i SSU? Det verkar ju inte som om de har någon större politisk debatt iallafall. Istället verkar fylla vara det som gäller även inom SSU. Detta är ju inte något som enbart finns inom SSU. Men SSU verkar lyckas med lite större skandaler när det gäller att ha alkohol inblandat. Ett gäng SSUare har tydligen kletat bajs på ett hotellrum i Bryssel. Nu skall man inte säga att något ungdomsförbund är bättre än det andra. Men just nu så verkar det som om SSU är inblandade i fler "skandaler" nu än andra förbund är.

Samtidigt så hör man om den 30 åriga SSUare som försökte köpa sex av trettonåring. Det var inte så svårt att få fram skvaller om vem det var. Flashback.info har all information när det gäller skvaller som man någonsin kan komma att behöva. Ibland undrar jag inte om det är därifrån som aftonbladet och expressen hämtar sina nyheter. Jag trodde att SSU skulle tänka sig lite för efter Skandalen med Anna Sjödin och Crazy Horse. Men icke då! Minnet är kort.


intressant?Andra bloggar om: politik , , , , ,

2 kommentarer:

Klockan 2:46 em , Blogger Martin Tunström sa...

I huvudsak debatterar vi politik, dra inte alla över en kam därför en idiot inte kan erkänna att denna var ansvarig för idiotin på hotellet.

 
Klockan 3:34 em , Blogger Eklindh sa...

Ta det inte kritiskt endast mot er som är SSUare. Det ser ungefär lika ut i samtliga ungdomsförbund. Vilket är riktigt tråkig, men det verkar som om SSU står för de flesta "fylleskandalerna" nu.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida