onsdag, september 26, 2007

LO bloggare stödjer Johanna och visar hur lite de vet?

Ja nu kommer några få bloggar med stöd för Johanna Parikka Altenstedt. Men jag skall bara ta upp en blogg. LOs Ung blogg med Nina Unesi. Nina visar att hon inte orkade ta reda på något överhuvudtaget när det gäller Isabella Lund.

Hon anses av vissa (av mig) vara "rikstalespersonen för horornas sak". Nu medverkar hon i det ansedda radioprogrammet Studio Ett. Ändå vet ingen vad hon heter.
Att Isabella anses av vissa vara rikstalesperson är inte så mycket att göra åt. Men Isabella själv har aldrig sagt något sådant. Och jo då det finns personer som vet vad Isabella heter. Skärskilt de som finns på Studio Ett, likadant är det med redaktioner som har tagit in debattartiklar från Isabella.

Ingen vet om det hon säger är lögner, om det är överdrifter. Om hon egentligen jobbar på Konsum. Så anonym är hon.
Visserligen sant. Men skulle verkligen någon som jobbar på konsum sitta och driva en blogg om prostituerade?

Isabella Lund som eskorten "heter", har drivit en kampanj mot journalisten Johanna Altenstedt.
Nej det finns inte någon "kampanj" emot Johanna Altenstedt. Däremot så är Johanna en aktiv debattör när det gäller prostitution. Vilket är Isabellas huvudämne om någon missade det. Att Isabella inte skall få bemöta Johannas inlägg i debatten är ju enbart löjligt.

Altenstedt som är en offentlig person, som har sitt riktiga namn på bloggen måste debattera med en overklig person. Debatten blir orättvis
Jaha så där var där skon klämde. Är det orättvist? Isabella är inte en "overklig" person. Lika lite som jag, Blogge Bloggelito eller LouiseP är overkliga.


Johanna Altenstedt har helt rätt när hon kräver att få diskutera med en riktig person. Om hon inte får diskutera med den riktiga Isabella Lund så får det vara. Men det fattar inte Isabella Lund. Hon fortsätter agitera mot Johanna från sin anonyma ringhörna. Ingen vet något om Isabella, eftersom hon kräver fullständig anonymitet. Fullständig anonymitet.
Johanna får inte diskuteras om det inte är en "riktigt" person med fullständigt namn på bloggen och som kan skriva under med namn, personnummer och telefonnummer. Betyder detta också att vi som skriver bloggar inte får diskutera Bodströms förslag, Reinfeldts uttalanden eller Borgs budgetförslag? Jag skall berätta en liten hemlighet för dig Nina. När du skriver något, säger något eller bara finns till så kommer människor att tala om dig, om vad du sagt eller vad du har gjort. Precis som sker här. Du kommer inte gilla allt. Precis som jag inte gillar allt som skrivs om mig. Det är det som är livet. Det är det som är yttrandefrihet.
Och återigen Isabella är inte speciellt anonym egentligen. Hon vill inte gå ut med sitt riktiga namn till alla just för att den horstigman som finns drabbar hennes barn.

Johanna Altenstedt har fått nog av Lunds felskrivningar och bestämmer sig för att outa Isabella Lund om inte hon lägger av med hennes riktade inlägg. Det har fått till följd att Lund lagt ner hennes blogg. Synd kan man tycka, men samtidigt har Johanna Altenstedt helt rätt. Johanna ska inte behöva utstå trakasserier från anonyma Isabella Lund och hennes läsare.

Felskrivningar? Så du menar att Johanna inte har segt det som Isabella säger hon har sagt? Men då borde hon väl dementera dessa uppgifter istället för att hota med att "outa" Isabella? Det kanske var så att argumenten inte räckte till och då är det lättare att attackera något annat? Att Johanna inte skall behöva utstå trakasserier kan jag hålla med om. Men det skall inte Isabella heller. Isabella skall inte behöva utsättas för hot att "outas". Men så långt är det få som tänker. Att sedan "alla" som stödjer Isabellas kallas för kunder av Johanna är något som du också missade.

Isabella tillåter inte längre kommentarer. Johanna tillåter inte kommentarer. Jag tillåter kommentarer, fast inte i detta inlägg. Allt i den icke-anonyma-bloggatmosfärens namn, den sfär som jag försöker bygga upp.
Isabella har stängt sin blogg. Johanna "orkar" eller "vill" inte svara på den kritik hon får efter hennes hot att "outa" Isabella.Intressant
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida