måndag, september 17, 2007

I ett land där stenar flyger
"Sverige är ett land där vi respekterar varandras åsikter"

Bullshit! Sverige är ett land där vi respekterar vänsteråsikter. Vi minns alla EU-toppmötet i Göteborg där stenkastarvänstern blev ett begrepp. Detta rykte vill man tydligen ha kvar. Idag 365 dagar efter valet så kastar "vänstern" sten igen. "Socialister" i Göteborg som är trötta på borgaralliansen som med pigavdrag, fifflande politiker och utfall mot Svenska arbetsmodellen tydligen försämrar. Man kan ju undra hur de tänkte. Nej vi vill inte att någon skall kalla städning hederligt jobb, vi "vänsterpolitiker" fifflar aldrig och vi vill ha kvar den svenska modellen med arbete som inte lönar sig och avdrag för alla fackföreningar, tvång för företagare att skriva under kollektivavtal och där unga skall gå på vuxendagis.

Det är tur att "vänstern" är perfekt. De är både duktiga på att sjunga, kasta sten, kasta färg och förstöra andras egendom. Man kan ju ställa frågan när de skall börja ta ansvar för sina handlingar?

Nu kastar ju inte alla som är kritiska mot Alliansens politik sten. Det finns ju dom som kastar ur sig de vanliga flosklerna. Tänk om vi kunde göra som Marita Ulvskog och socialdemokratiska partiet ville? Vi kunde ju vänta på jobben för de skulle komma det var vad Göran Persson sa.
Intressant? läs mer om folkpartiet, luf, alliansen, sten, brott, straff, polis, facket, politik, demokrati, ansvar

2 kommentarer:

Klockan 10:41 em , Blogger sarha sa...

och sen finns det dom som slänger ur sig borgarflaosker också...

 
Klockan 6:57 fm , Blogger Eklindh sa...

Nämn en?

Du menar kanske det skall löna sig att arbeta?
Eller
Vi behöver fler i arbeta?

Du kan inte kasta ur dig ett sådan uttalande utan att backa upp det med något.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida