måndag, augusti 06, 2007

Socialdemokratisk hjärnsmälta hos Sahlin och Ulvskog...

Ibland finns det saker som man kan tycka är fel men det är aldrig rätt att förstöra eller sabotera av den anledningen. Anna Lind har ett minnesmonument i Nyköping. Ett fint monument men det är gjort i glas. Och som de flesta vet så kan glas enkelt repas eller krossas. Därför väljer nu kommunen att inte ersätta monumentet. Men man skall se på en annan lösning, en minnessten kanske eller något liknande mer tåligt. Men det är något som inte går in i socialdemokraternas hjärnor.

Mona Sahlin säger i expressen att det är beklagligt och "Fegt och man ger efter för vandaler". Det känns ju skönt att Mona Sahlin vet hur man skall använda en kommuns pengar. Helst skall man använda skattebetalares pengar till en glasskulptur till minne av en person som går sönder, vandaliseras eller förstörs. Istället för att man skall ersätta det med en minnessten eller något liknande som håller.


Marita Ulvskog som alltid får gå ut och gråta när "arbetarrörelsen" drabbas något, vad som helst är ännu mer korkad än vad Sahlin är. "Jag vet att det är borgligt styre i Nyköping nu. Jag hoppas man inte är mindre angelägen att ha ett minnesmonument där nu än när Anna Lind bodde där."
Riktigt lågt sagt av Ulvskog! Att hon ens vågar försöka plocka politiska poäng på det sättet. Det är löjligt, fegt och enbart korkat av Ulvskog att uttala sig på det sättet. Jag hoppas verkligen att någon vågar säga ifrån den här gången. Marita Ulvskog är den största snyftaren som har visat sig i politiken.


Intressant? Läs mer om politik, Anna Lind, Marita Ulvskog, Mona Sahlin, socialdemokraterna, nyköping.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida