onsdag, augusti 29, 2007

Rike Ohly drar av för mycket

Det här är ju nästan roligt. Lars Ohly som försöker dra av för sitt "gymkort". Men icke, det gick inte igenom. Tack för det!


I Expressen så uttalar sig Lars på detta sätt "Det är väl helt rimligt att det inte går igenom." Och ja Lars ohly det är rimligt att det inte går igenom. Men mina fråga är ju då, VARFÖR FÖRSÖKTE DU? Handlar det om att det fifflande svenska folket har fått dig i sitt grepp? Försök att lura staten på så mycket pengar som möjligt dom tar ju nästan allt iallafall?

Lars det är slut på fiffeldagarna! Vi har inte en "socialistisk" regering som tar alla dina pengar och sedan tvingar dig att fiffla för att få tillbaka några kronor.

I expressen står det även om hans förslag att få en timme arbetstid som skall gå till motion. Tanken är nog god i dagens viktklubb/anorexia samhälle. Men är tanken då att varje arbetsplats skall ha krav på ett eget gym? Skall kanske arbetsgivare ha ett krav på sig att ha cyklar till sina anställda? Eller skall vi kanske "sponsra" sekten Friskis och Svettis?

Det är dags att tänka om Lars Ohly du skriker om pigjobb och avdrag för lata som inte orkar städa själva . Men halvfeta politiker skal få "dra av" sina gymkort.


Intressant
Andra bloggar om: politik , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida