måndag, augusti 13, 2007

Cannabis och Hasch leder inte till mord, misshandel och rån

Detta blir ett blogginlägg som kommer lite "sent". Men kanske så kommer denna fråga vara aktuell väldigt länge. Polisens övergrepp mot vanliga medborgare börjar bli löjliga. Nu senast så "bekämpade" man narkotikan vid reaggefestivalen i Uppsala. Man satsade "extra" på kampen mot narkotikan i år till och med. Varför? Varför skall man satsa enorma summor för att bekämpa den narkotikan som personer frivilligt väljer att använda istället för öl, sprit och vin? Är det för att ingen "oskyldig" skall drabbas? Nej, det är väldigt sällan som någon blir drabbad av en annan persons cannabisbruk. Nej det är för att man vill göra en stor mängd av ungdommar till brottslingar.

Jag frågar mig också varför arrangören säger "Vi accepterar inte narkotika under festivalen". Skitsnack han säger så för att media och polisen inte skulle ge ett tillstånd annars. Det finns en subkultur ihop med Reaggen som är väldigt öppen mot droger. Då främst cannabis och hasch. Det är en naturlig del i det hela. Det är kul att se hur polisen samtidigt har "störst koncentration" av narkotikaspanare just under reaggefestivalen när man vet att en stor mäng minderåriga super sig fulla på Hultsfred, många blir misshandlade, en stor andel våldtäkter, rån och man kan hålla på hur länge som helst. Allt detta sker under Hultsfredsfestivalen.

Undrar om vi kan få några siffror på hur många som blev misshandlade under Uppsala reaggefestival? Jag tror att det är en mycket mindre del än Hultsfred, Augustibuller och liknande fyllefester.

Nej nu börjar det bli dags för en kraftsamling av oss som inte accepterar dessa övergrepp. Man kan kanske avsluta det med två ord

Legalize It!


Pingat på intressant. Läs mer om cannabis, hasch, droger, narkotika, alkohol, sex, polis, brott, straff, fest.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida