onsdag, juli 04, 2007

Kvinnojouren och porr? Vad är så farligt?

Ja tydligen är det just nu väldigt hemskt att hotel Clarion visar porr samtidigt som dom stödjer en kvinnojour. Jag fattar allvarligt inte vart nyheten ligger? Eller ens problemet?

Om man "levererar" något som har med sex att göra får man då inte stödja kvinnojouren? Så det betyder att kvinnojourer inte kall få ta emot några som helst pengar från "pivata" företag? H&M säljer sex! Inte i form av filmer eller så utan i form av korta kjolar, tajta tröjor och olika sorters smink. Det är sexistiskt och bla bla bla bla bla. Det här är så löjligt så det är inte sant.

Jag tycker det är jättepositivt att Hotel Clarion hjälper till och "drar sitt strå till stacken". Oavsett om de visar porr eller inte. Det här betyder att det finns en mängd företag som inte är välkomna att lämna sina pengar till Kvinnojourer. Visat visar porr på tv1000, canal digital på Canal plus, Pressbyrån säljer porrtidningar, Videobutiker säljer porrfilm, Ginza säljer porrfilm, porrfilm porrfilm porrfilm. Jag undrar om inte Aftonbladet också har en koppling till porr med sina täta artiklar om Linda Rosing? Och vart hittar man kopplingen mellan porr och våld mot kvinnor? Porr är kanske ett tecken på dålig smak men för helvete lite reson på saker får man väl ändå ha? Det finns fin vacker porr, och det finns dålig porr. Tyvärr så visar nog Hotel Clarion den porr som är riktigt usel. Alltså med så många brudar som får kuk i sig på så kort tid som möjligt. Ingen handling eller dialog. Eller jo Dialog finns det ju säkert. Men den är inte så bra och inte så rolig att lyssna på.

Nej DN det är kanske dags att höja standarden i Tidningsvärlden igen? DN liknar mer och mer Aftonbladet och Expressen med sina "Rubriker och avslöjanden"

Intressant? Läs mer om porr, DN, kvinnojouren, tensta, våld, snusk, feminism.

3 kommentarer:

Klockan 7:45 em , Blogger Christoffer sa...

Kopplingen mellan våld och kvinnor hittar man i vetenskaplig literatur.

Problemet för Kvinojourerna är att det inte är den kopling som dom "vill ha"

För kopplingen är att länder med större porr konsumtion har mindre våld mot kvinnor :)

Så egentligen borde kvinnojourer uppmuntra till porrkonsumption.

 
Klockan 1:43 fm , Blogger sirius sa...

Ännu mer komiskt är att Kvinnohuset har avtal med telia. Vilket är det företag i Sverige som tjänar mest på porr av alla F företag i dett avlånga land.

 
Klockan 1:07 em , Blogger Tuxie sa...

Christoffer: Länder med hög dygnstemperatur har lägre BNP så om t.ex Afrika skulle bli kallare skulle de alltså även bli rikare... eller?

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida