onsdag, juli 25, 2007

Det är farligt att leva man kan tydligen DÖ!

Varför varför! Jag blir så jäkla trött på forskare! Varenda vecka kommer det nya "forskningsrapporter" om hur farligt allt är. Ena dagen så skall man dricka ett glas vin om dagen. Sen skall man inte dricka ett glas vin om dagen. Sen skall man dricka en flaska vin om dagen. Sen skall man röka. Sen skall man inte röka. Först är det farligt att snusa. Sedan är det inte farligt att snusa. VEM ORKAR BRY SIG!!

Nu kommer det enormt löjliga larmet om akrylamid igen. Man skall ta det lugnt med chips, pommes frites och så vidare. Visst det är säkert så att akrylamid är cancerframkallande men hur stor del akrylamid finns i dessa "farliga" livsmedel? Är det så att man måste äta 4 kilo pommes frites om dagen i 20 år innan man får cancer? Jag tror att det stora prolemet man har då inte är cancer utan snarare hjärtproblem och en enorm övervikt.
Men jag kanske kan ge "tips" på andra cancerfaror. Man kan få cancer från Cigaretter, pollen, snus, popcorn, äpplejuice, hårspray, hormoner, anabola, sex, kokain och en massa annat.
Vi kanske skall börja med varningstexter på allt? Eller vad säger ni? Det är ju så att vi svenskar inte kan tänka själva. Vi kan ju inte förstå att det inte är bra att äta chips varje dag. Vi förstår inte att det inte kan vara bra att dricka 3 flaskor vin om dagen. Vi förstår inte att det är farligt att röka. Tack gode gud att det finns forskare som orkar lägga ned energi på att forska kring dessa "viktiga" sakerna. Istället för att finna ett botemedel till cancer. Eller ett botemedel mot AIDS. Tack gode gud för forskare som varnar för akrylamid!

Eller kanske vi är för dumma för att förstå vissa saker. Som att man kan bli fet av lightläsk! Vänta vi dricker något som innehåller en massa kemikalier och smakämnen det kan nog inte vara farlig? Idioter! Hela landet är full av idioter! Eller så är det bara skvallerblaskorna som inte har något att skriva om. SVT är nästan bäst och kallar lightläsk för "smalläsk". Vem använder ordet smalläsk? Visste ni att man kan bli fet om man äter mat? Men äter man mat och rör på sig så blir man inte fet! Det behövs inte någon raketforskare för att förstå det!

Förbannade töntiga forskare! Vad i helvete skall vi äta och göra utan att "riskera" att få cancer? Grillat kött? Nej! Grillade grönsaker? Nej! Jag blir så jäkla trött så det är inte sant på dessa "forskare"!


Intressant? Läs mer om cancer, mat, forskning, chips, potatis, larm, läsk, fetma, varning, light.

1 kommentarer:

Klockan 1:15 fm , Blogger fajaf sa...

Hej,

såg sin blogg och läste dina inlägg och tänkte informera om en nyöppnad svensk sajt för information om medicisk marijuana.
http://www.medicinskmarijuana.com/

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida