tisdag, juli 31, 2007

Ajdå ajdå inte ens pride kunde visst ena dessa båda herrar

Bengt Held ledamot i HBT-liberalerna och Sören Juvas ordförande för RFSL har råkat i gräl. Detta om man skall tro politikerbloggen. Jag hörde talas om detta bråket redan igår från väldigt säkra källor. Politikerbloggen förstorar det hela en hel del. Det är inte så farligt men tyvärr så har Beng Held fått kritik från en hel del håll det senaste. Att han är bunden till Folkpartiet är väl en sak, självklart bör man ha det i bakhuvudet när man läser de rapporter som Bengt skriver.

Det senaste har han fått stor kritik för att hantera röster som kritiserar honom på internet. Då främst på Qruiser.com ett community med en HBT inriktning. Ryktet säger att han "spärrar" personer som inte håller med honom i olika disskutioner. Det var även på detta community där jag först hörde om bråket mellan Bengt och Sören. Enligt Sören skall Bengt ha ringt honom sent och skrikit att Sören aldrig har klagat innan på Bengts rapporter och krävt att Sören visar honom i samtliga rapporter som Bengt gjort de senaste åren vad som är partiskt. Detta skall även ha skett via e-mail. Det är en artikel i DN som har orsakat detta gräl så här i Pridetider.

En förstorad nyhet i dessa pridetider.


Andra bloggar om Sören Juvas, Bengt Held, Politik Hatbrott, homofobi, hets, Queer, heterosexuella, ,RFSL, Folkpartiet, , , , , ,
Pingat på intressant

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida