måndag, juni 11, 2007

Jämos löjliga försök till debatt

För någon vecka sedan så gick ett antal politiker och före detta statsminister ut i en debattartikel i DN som nog var den mest hatade artikeln på år och dagar. Iallafall om man skall tro att bloggosfären är "verkligheten".

Nu kontrar jämo Claes Borgström ihop med sin nya fru Märit. De är tydligen båda i 60 årsåldern och säger nu att Fälldin inte skulle acceptera deras äktenskap. Ja eller hur?

Jag fattar inte varför man inte bara struntade i "Homoäktenskapen är emot biologin". Jag tror nog att de flesta förstår att det som Fälldin och alla övriga inte kunde acceptera var inte att personer av samma kön kunde leva ihop utan att få barn. Det som de inte kunde acceptera var att homosexuella har sex med varandra. De tycker det är äckligt! Det är så enkelt. Fälldin och gänget missade bara att nämna Soddom och Gomorra så hade ju hela debatten varit precis som det alltid annars är. Kärlek och respekt saknas nog i deras ordföråd.

Att jämo nu ger sig in i debatten är enbart för att förlänga dessa personers "kändisskap". Jämo missade nog att stora delar förlöjligade debattartikeln av Fälldin och hans gäng. Och nu sjönk jämo ned på samma sandlådenivå som Fälldin. Jag undrar om jämo alltid håller på med sandlådenivå på sitt arbete?


Pingat på intressant. Läs mer om homosexualitet, heterosexualitet, jämo, äktenskap, partnerskap, debatt, politik, sandlåda

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida