lördag, maj 12, 2007

Skandalfestival! Precis som de senast åren?

Vi vet ju hur det låter varenda gång. Kompisröstning! Öststatsmaffian tar över Eurovision! Öststaterna kompisröstar!

Ja visst gör de det. Men är de så hemska som det verkar? Kan det vara så att det de låtarna från öststaterna passar bättre i öststaterna? Troligen så är det väl så. För kompisröstning tror jag inte det är. Och om det nu är det. Då skall vi Svenskar bara hålla käften. Finland fick tolv poäng av Sverige, Norge gav Sverige tolv poäng. Men då gnäller vi inte.

Är det inte någon som har tänkt på att låtarna inte är så jävla bra som vi tror? Varje år är det samma sak. Vi tror att vi kommer vinna oavsett vilken låt vi skickar. Sverige är inte så bra på musik. Vi gör inte de bästa låtarna. Vi tror bara att vi är så överdrivet bra. Bettingbolagen tjänar enorma pengar på att vi Svenskar är så korkade. Det skulle vara roligt att se hur många som har satsat pengar på att Sverige vinner Eurovision. För det är samma sak varje år. Oavsett vilken låt som vi skickar så är vi helsäkra på att vi vinner. Någon gång kanske vi kan skicka en bra låt som passar över hela Europa. Då kommer vi att vinna. En låt som vinner Eurovision behöver vara rolig, annorlunda och bra. Carola, Abba och The Ark var bra för länge sedan. Nu går det fjorton sådanna artister på ett dussin.

Efter 50 år så kanske det är dags att lägga ned Eurovision och prova något annat. Vad sägs om ett Idol Europe? Det är ju det nya tydligen.

Ja jag kollade på Eurovision. Och det bästa var mellannumret precis som de senaste åren.

Pingat på intressant. Läs mer om eurovision, tv, idol, kompisröstande,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida