onsdag, maj 30, 2007

Idioterna från Polen skall få hjälp!

Japp nu skall jag tipsa Polen om andra barnprogram som skall "förbjudas" då de alla är homosexuella, eller kan tolkas som lite homosexuella.

Teletubbies! En Självklar homokandidat. Tinky Wink har handväska och är desutom hör och häpna lila. Garanterat bögigt. Japp bör förbjudas genast!

Spungebob Squarepants! Spungebob har ju en rosa kompis som han går och håller i handen hela tiden. Bögigt värre. Nej skall bort från TV gensast.

Tomas det lilla röda tåget. (tror det heter så) Tomas är ett tåg och är alltid inne på fel spår. Säger sig självt.

Nalle har ett rött hus. Är någon av manligt kön intresserad av hur huset ser ut så är han bög. Så släng ut honom.

Som ni kanske märker så är det mest tvprogram som går på svenska kanaler. Det beror på att jag inte har en aning om vad man kollar på i Polen. Men jag gissar på att det är ungefär samma saker som här. Och när det sedan kommer till Vuxna serier så är det kanske dags att titta på dem redan nu. Polen har ju säkert en kulturminister som gärna förbjuder serier och filmer.

Queer as Folk och L-word behöver man ju knappt nämna. Dessa kommer aldrig att få visas.

Angel alla bögars favoritvampyr!
Buffy lite homosex i senare säsonger så det är lika bra att förbjuda från början.
Angels in America, ja hiv/aids är ju "västvärldens" sjukdommar så det drabbar ju inte renlevnadspolacker.
My name is Earl okej inte så mycket homo kanske men ändå kärlek mellan bröder och män. Skall genast förbjuda för man kan ju tolka det lite homoerotiskt.
Baywatch okej kanske inte så mycket homo där heller. Men allt som filmar män i bar överkropp kan ju bli till bögfavoriter så det skall genast bort. Jag skulle iofs tycka det vore roligt om David Hasselhof kunde göra en stark comeback.
Black Books som också handlar om en stark manlig vänskap och som även den kan tolkas lite homoerotiskt.


EU fördömmer och varnar precis som vanligt. Jag är ledsen men jag börjar tro att EU är som en tiger utan tänder. Ser stor och stark ut men kan inte lägga något bakom sina ord. Kanske är det dags att ta tag i Polen på riktigt och visa att man inom EU inte godtar diskriminering eller förföljelse av någon på grund av sexuell orientering.

Pingat på intressant. Läs mer om paprika, polen, homosexualitet, bögar, homosex, homosexuella, TV, serier, film, EU, Politik

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida