fredag, april 27, 2007

Spökskepp? Eller är det ett monster i havet?

Jag har under den senaste veckan sett att man skriver en hel del om "spökskeppet" som man fann utanför Australiens kust. Allt verkar vara i ordning och allt finns ombord utom besättningen.

Det finns många förslag om vad som kan ha hänt. Pirater är ju populärt att tro skulle överfalla ett sådant skepp. Det håller inte då man hittade mat och en dator på skeppet. Vilken pirat skulle lämna något sånt? En annan tanke är väl att det är en finansman som har tagit livet av sig och sin familj. Kastat sig i vattnet och låta hajarna ta hand om kroppen. Som sagt förslagen är många och de flesta med livlig fantasi talar om utomjordingar. Men jag tror inte på det. Det finns bara en enda förklaring som är trolig.

Båten har naturligtvis blivit anfallen av ett sjöodjur. Jag skulle tro att det är ett monster i form av en jättebläckfisk. Med över tio meter långa armar och en mun som kan bita igenom stål. Den har dragit ned besättningen under vattnet och där slukat dem hela. Eller kanske slitit dem i stycken innan. Naturligtvis så är detta den enda förklaringen som är rimlig.

Pingat på intressant. Läs mer om pirater, sjöodjur, monster, spöken, skepp.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida