torsdag, april 12, 2007

Äntligen börjar kampen mot Sverigedemokraterna

Nu är det då äntligen dags för den första "tv-duellen" mellan SD och de övriga partierna. Folkpartiet är "modiga" nog att börja för att sedan följas av Moderaterna på söndag. Tidningar som SvD och DN ser ju det stora i att SD möter moderaterna i en debatt även om den mot Folkpartiet är först. Men jag skall inte gnälla på tidningar.

Vad jag däremot skall gnälla på är Socialdemokraterna. Marita Ulvskog vill inte vara med. För de har ju inte gjort kvar sin valanalys. Där är SD en central fråga tydligen. Så man kan alltså inte disskutera jobb och integration utan att ha gjort klar sin valanalys?


Att Marita sen kan stå och säga SvD att det är bra att Moderaterna tar debatten med SD för "de flesta av sd väljare kommer från borgerliga blocket?" Jasså? Hur i helvete räknar Marita då? Fast det kasnke är siffror som kommer från deras "ej färdiga valanalys". Medans hon i DN säger "Vi ska försöka prata med de väljare som vi upplever har proteströstat med dem". Ja du Marita nu är det nog dags att börja hålla tungan rätt i munnen.

Det skall bli roligt att se SD i en debatt. Och till alla er som undrar om man skall behandla dem som ett vanligt parti? Ja självklart. De tycker säkert inte som du, men du tycker inte som dem heller. Tänk på det.

Pingat på intressant. Läs mer om rasism, socialdemokrater, folkpartiet, sverigedemokrater, politik, TV8, Marita Ulvskog, alliansen, feghet, moderaterna.

2 kommentarer:

Klockan 3:36 fm , Blogger BefriaMedia sa...

Att sossarna inte vagar ta en debatt med SD ar inte konstigt. Sossarna stoppade SD's hemsidor for valet, att nu sitta i en debatt med dom vore patetiskt pinsamt for sossarna. SD's argument skulle dom aldrig kunna besvara. Konstigt att debatter planeras EFTER valet och inte fore valet. Kan TV vara sosse kontrollerat tro?

 
Klockan 10:37 fm , Blogger Eklindh sa...

Jag har väldigt svårt att TV är sossestyrt. Oavsett konsperationstankar så är nog TV8 den minst "sossiga" kanalen. De vill ju konkurrera ut SVT med "politiska program"

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida