onsdag, mars 07, 2007

Vinden vänder för Reinfeldt

Ja nu händer det saker. Saga Rosén kräver statsministerns avgång. Som skäl till avgången. Han syns inte. Och jag kan inte annat än att hålla med henne. Vart är Fredrik? Man kan jämnföra det med Centerpartiets kampanj i valet 2002. Vem är Lennart? Vad gör vår statsminister vart befinner han sig? Carl Bildt syns han hörs och han bloggar varje dag. När vi valde Fredrik till statsminister för vi ville ha någon som hade handlingskraft. Kanske skulle det bli bättre om vi fick reda på vad Fredrik tycker och vad han tänker. Så Fredrik börja blogga.

Det samma gäller alla andra ministrar med. Vi vill veta vad ni gör. Vi är intresserade. Vi vill inte höra vad ni skall göra vid valet och sen bara glömma bort er. Jag tror alla vet att Carl Bildt är en bloggande utrikesminister. Men hur många vet vem som är näringsminister? Varför bloggar inte hon och kommer närmare de som bryr sig och som är intresserade.

Till och med expressen snappade upp Sagas krav nu.

Pingat på intressant.
Läs mer om politik, regeringen, Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, bloggar, utrikesministern, statsministern.

5 kommentarer:

Klockan 10:50 fm , Blogger Attila sa...

Det är många som menar att Reinfeldt inte syns, men det göra han. Nyligen stort reportage i Aktuellt när han provade lastbilar med engelska Tory-ledaren, och nu senast klimatkonferenser. Och precis efter valet åkte han land och rike runt besökte kommuner, industrier etc.

Hänger du inte med ;-)

www.attila.tecknare.se

 
Klockan 12:41 em , Blogger Eklindh sa...

Jo då jag såg honom sitta i en lastbil på nyheterna och säga att han aldrig kört ett så stort fordon förut. Men det ger mig inte tillräcklig info om vad han håller på med.

 
Klockan 1:27 fm , Blogger Attila sa...

Spännade iakttagelse. Säg mig, gjorde Göran Persson några spektakulära uttalanden under sitt decennium som statsminister? Det enda jag kommer ihåg var när han hyllade "stabiliteten" i Kina.

 
Klockan 10:32 fm , Blogger Eklindh sa...

Nej Göra gjorde inte speciellt mycket och det var därför som han röstades bort. Men bara för att Göran inte syndes och hördes behöver ju inte Fredrik gömma sig på samma sätt.

 
Klockan 8:34 fm , Blogger sarha sa...

fast alltså, det är klart att Göran syntes, han sa ju en massa saker, men han var även statsminister i 12 år, och hann sålunda med en massa. Fredrik har ju bara varit det i några måndaer, så det är inget konstigt med det. Det konstiga är att alliansen var super aggresiv i valrörelsen och nu när dom fick makten verkar dom helt matta (orkar inte ens betala tv-lincens). Carl Bilt syns inte för att han bloggar, Emil, han syns för hans aktieportfölj, bloggen är bara en referens. Med tanke på alliansens skitpolitik hittilstills så gör kanske Fredik rätt i att hålla käft.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida