söndag, mars 25, 2007

Veckans kommande nyheter

Veckan som har gått har ju mest handlat om hur Göran Persson kallar Mona för hjärndöd. Att buffel-Persson får vläka ut sig i en dokumentär är ju helt underbart skoj. Alla trodde att Göran var så ärlig och fin. Men icke då. Han visar sig ha åsikter om precis alla. Och alla är emot Göran själv. Han får alltid stå ensam. Nej du Göran det luktar lite Adolf Hitler han trodde också att alla skulle döda honom så fort han sänkte garden.

Nu till veckan som kommer. Först kommer vi få höra mer om hur Mona, Margot och Erik har blivit hånade av Göran. Vi kommer säkert få höra hur Göran skall försvara sig lite med. Det hör ju liksom till. Och det kommer säkert en och annan attack på Göran med.

Sen så har ju Schyman bråda dagar. Jag gillar Gudrun jag tycker hon är rolig. Hon är rak och tydlig. Nu skall hon ju in och skrika på lite bolagsstämmor. Hon vill ha mer kvinnor i styrelserna. Ja visst själklart. Det är korkat att inte ha kvinnor i styrelsen. Men jag vill verkligen inte att det skall lagstiftas om jämn könsfördelning. Inte heller lagar om 60/40 i styrelsen. Men om män som är så jävla enkelspåriga och inte inser att kvinnor har något bra att säga. Förtjänar man då ens att sitta i en styrelse? Är man då bra för företaget.

Vi kommer säkert att få se Mona Sahlin i de flesta myspys programmen med. Hon kommer garanterat att finnas med i Stinas program. Och jag gissar på att hon även kommer dyka upp i andra "soffor". Man får ju inte glömma att Mona är den första kvinnliga partiledaren för Socialdemokraterna. Vad är det då som är så speciellt med detta? Vi har ju haft kvinnliga partiledare för andra partier i Sverige. Gudrun, Maria och Maud så klart. Men det som är speciellt just med Mona är att hon har blivit partiledare för det mest trögflytande parti som existerat. Hon är nu partiledare för ett parti där man fortfarande hävdar att Sverige är delat mellan arbetare och företagsledare. Mellan arbetare och överklass. Partiet tycker också att man måste ta hand om befolkningen. Helst genom att cencurera(Bosse Ringholm om cencur på internet mot spelbolags hemsidor) och förbjuda. Men nu har ju Mona kommit. Nu kommer det kanske en frisk ungdomlig fläkt genom den socialdemokratiska korridoren. Svaret är nej. Det kommer inte hända ett skit. Det finns fortfarande samma sega personer i det Socialdemokratiska partiet. Det enda som vi kommer se av förändring är att Mona syns på tv istället för Göran.

Så nu vet ni vilka nyheter som kommer. Får se hur rätt jag har.

Pingat på intressant. Läs mer om politik, göran persson, Mona Sahlin, socialdemokraterna, gudrun schyman, feminism,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida