onsdag, februari 14, 2007

Sverigedemokrat polisanmäld

Ja, Sverigedemokraterna har inte skapat några jätterubriker efter valet.


Och de kommer nog inte göra det med den här nyheten heller.
Det gäller den "nya" kommunfullmäktigeledamoten i Tidaholm Stig-Erik Werner som har hotat skolpersonal på Ekedalens skola i Tidaholm.

Allt hände 5 februari vid 13-tiden då Stig-Eriks barn missade skolbussen hem till Dimbo. Personalen på skolan ringde då hem och berättade vad som inträffat. När Stig-Erik anlände till skolan ville han veta vem som vart "bussvakt" och att han "skulle leta rätt på den jäveln och vrida nacken av denne". Skolpersonalen upplevde detta hotfullt och polisanmälde händelsen.

Hela artikeln finns att läsa i SLA sidan 16 tisdagen 13 februari. Denna finns i pdf format på deras hemsida.

Tidningen skriver också att Stig-Erik hävdar att detta inte var första gången som bussen åkte utan hans barn. Själv så anser jag att det inte är någon stor grej just detta fallet.

Men i bakhuvudet så sitter den där känslan av att "vrida nacken" finns i alla Sverigedemokrater mer än hos "övriga" befolkningen i Sverige. Men det är ju trots allt något som jag inte vet. Men känslan finns där, och den är obehaglig.

Pingat på intressant.
Läs mer om Sverigedemokraterna, Tidaholm, skola, brott.

1 kommentarer:

Klockan 3:08 fm , Blogger Stig-Erik sa...

De som anmälde "händelsen" var inte ens peronalen jag frågade vem som var bussvakt och ansvarig för att barnen ska komma med bussarna hem efter skolan! de hade hört det sporadiskt i lärarrummet???därför lades det ned!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida