torsdag, februari 15, 2007

Socialdemokrater med konsperation i tankarna

Inom politiken så är det många snabba svängar. Ibland undrar man hur politikerna har tid med allt. En poltiker som vart på tapeten länge nu är Fredrik Federley. Centerpartisten Federley har ju kritiserat HRF för deras blockad av Wild än fräsh. Sen ville han köpa salladsbaren vilket blev ett stort nej nej.

Frdrik har haft lite flyt och hamnat i rampljuset mycket nu. Mycket tack vare hans egen blogg som är välbesökt och välläst. Bloggar är tydligen ett enormt bra sätt att synas.

Alla förstår att ingen hjälper Federley speciellt mycket. Det är inte så svårt att driva en blogg. Nästan alla. Åsa Westlund har nu inte längre någon kontroll på sig själv eller sina tankar. Hon är helt övertygad om att någon betalar Federley för att bedriva denna PR-kampanj. Ja vilka får då skulden? Timbro självklart, en annan kandidat är ju Svenskt Näringsliv. Men jag har en helt annan tanke. Tänk om det är så att det är en utomjording som styr Fredriks kropp och har gjort så han rånar banken och på det sättet får pengar för att bedriva sin "enorma" PR-kampanj. Eller så kanske han har hittat ett berg fullt av guld? Självklart så visades han dit av en grådvärg (en sådan fanns i Ronja Rövardotter).

Jag tror att det är så att Åsa Westlund är lite avundsjuk för att hon inte får synas i media lika mycket som Fredrik Federley. Det är nog hela sanningen med hennes blogginlägg.

Intressant? Andra bloggar om: , , , , , ,
Socialdemokraterna,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida