torsdag, februari 15, 2007

Jag hatar bögar! Och jag hatar Basketspelare

Nästa kloka kommentar från en stor sportstjärna. Eller ja ja och stjärna jag har inte en jävla aning om vem han är och jag bryr mig inte speciellt myvket heller. Men aftonbladet tycker visst att det är en stor nyhet. Tim Hardaway har tydligen sagt att han är homofob och han hatar homosexuella.

Okej det är jobbigt att en sådan sportstjärna har så liten hjärna att han tror att alla bögar och flator är äckliga monster. Men jag skall inte dömma honom. Han har väl fått några bollar i huvudet eller så saknar han helt hjärna för det är väl det som man behöver för att bli en stor sportstjärna.


Tacka vet jag det underbara Sverige där vi alla respekterar varandra. Precis! Så är det inte. Man kan inte tycka om alla. Skall jag vara helt ärlig så avskyr jag personer som spelar gitarr. Jag känner inte någon som gör det men jag hatar dem iallafall. För att inte prata om personer som spelar dragspel. Jag hatar dragspel och dragspelsspelare. De är jobbiga och producerar något som visa tror kan likna musk men det är helt fel. Det är bara ett jävla gnällande på de där instrumenten. Men jag känne inte någon som spelar dragspel. Så jag vet inte om de är dåliga människor. Det samma gäller väl denna "sportstjärna". Ingen har väl berättat för honom att de är homosexuella. Tänk när han satt där med sina lagkamrater i bastun. Jag lovar att minst en av dessa personer var en bög och de spanade säkert in hans fasta rumpa när han tappade handduken på vägen ut till duschen för att kyla av sin kropp.

Homofobin är ett problem världen över men man skall inte tvinga på någon åsikter om att man måste tycka om bögar, flator, bisexuella hetrosexuella, transvestiter, könsöverskridare, socialister, liberaler, fackpampar eller religösa personer. Men det är inte någon nyhet det finns folk som är okunniga och det är troligen där som problemet ligger. Så att lära personer att respektera varanda är lösning. Men lösningen är inte lätt. Men vi jobbar väl på den allihopa. Och jag lovar att jag skall försöka att respektera dragspelsspelarna i fortsättningen.

Pingat på intressant.
Läs mer om bögar, flator, homosexuella,hbt, basket, sport, homofobi.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida