fredag, februari 09, 2007

Bimboblondinen är död. Länge leve Bimboblondinen

Ja nu har en stor ikon dött. Anna Nicol Smith har lämnat oss. Anna Nicol lämnar oss med minnen av tal som spårar ur. Strippor som dansar i knät på henne och rykten om porrfilmer. Hon lyckades gifta sig med en gammal (!) man. Ärva alla hans pengar och på det sättet få enorma tidningsrubriker. Under det senaste året så gick allt åt helvete. Hennes son dog och man förstod att den enda kopplingen som hon hade till verkligheten var borta. Det var bara en tidsfråga innan hon själv skulle följa efter.

Jag kommer sakna Anna Nicol Smith. Inte för att jag är något stort fan av henne på något sätt. På något sätt så är hon ändå drottningen av "bimboblondinen". Ingen kan göra samma skandaler som henne. Därför blir det lite patetiskt när man läser om Carolina Gynnings bröst, Linda Rosings problem med Fadde. Linda Rosings försök att bli partiledare, Linda Rosings planer att spela in en singel, Linda Rosing som lämnade Fadde, Linda Rosing som träffade en ny kille, Linda Rosing som åter är tillsammans med Fadde, Linda Rosing som viker ut sig, Linda Rosing som lämnar Fadde, Linda Rosing som är debrimerad, Linda Rosing som älskar Fadde, Linda Rosing som åter lämnar Fadde, Linda Rosing som är tillsammans med Fadde.

Ja ni vet hur det är. Tacka vet jag Anna Nicol Smith som iallafall kan ha tidningsrubriker med kokain, sex och prostituerade. Tidningar kommer utan henne att ha mindre att skriva om. Men för alla oss som i smyg älskar att läsa skandalrubriker kommer Anna Nicol att vara saknad.

Anna Nicol Smith utan dig kommer världen vara en lite tråkigare plats att leva på.

Pingat på intressant
Läs mer om porr, Linda Rosing, Anna Nicol Smith, Carolina Gynning, Fadde, porr, sex, knark, kokain, bröst, blondin, bimbo, tidningar, skandal, strippor.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida