fredag, januari 19, 2007

Nu kommer mina egna skönhetstips

Eftersom den så kallade kvällspressen är så underbart bra på att "testa" olika bantningspreparat så tänkte jag att jag ändå skulle dela med mig av mina erfarenheter så att alla kan bli så perfekta som jag.

Aftonbladet listar idag de olika preparaten som inte fungerar när det gäller viktminskning. Som sagt de fungerar inte. Det finns tyvärr inte några som helst genvägar till den perfekta slanka kroppen som alla vill ha. Det enda som hjälper är träning helst gång, cykling eller löpning. Annars så är det allra bästa alternativet att ta lite mer grönsaker på din talrik om du är hungrig och försöka att inte äta dig "fetmätt". Med "fetmätt" så menar jag att du efter måltiden skall klara av att gå upp ur soffan för att byta kanal och inte ha tvkontrollen på lagom avstånd från handen.

När det gäller att yngre ut så finns det absolut inte några som helst knep eller tricks. Att spruta in olja eller botox i kroppsdelar är inte något att rekomendera för någon. Var istället stolt över din ålder. Visst det är inte kul att se gammal ut men det är inte heller skoj när man för 687 gången måste visa leg när man handlar en flaska vin på systembolaget. Grått hår är väl det enda som man kan dölja på ett någorlunda bra sätt. Då använder man hårfärg som är speciellt utformad för att pigga upp håret och täcka gråa hårstrån. Men grått hår har även det sin charm. Även om man några gånger blir lite hysterisk för att man ser de gråa tinningarna så skall man vara stolt över dem. Ett silvergrått hår är något som man inte kan färga sig till. Men snygg är det.

Men man skall också komma ihåg att är man för perfekt så kommer man inte bara märka att världens alla dörrar öppnar sig. Ibland finns det personer som vill utnyttja dig för din vackra kropp. Jag pratar då inte om pornografii någon form utan mer att man verkligen vill ta din kropp. Titta bara på hårtjuvarna i Brazilien. Tänk om hon hade haft grått hår. Skulle någon stjäla det? Nej precis. Så ta vara på dina gråa hårstrån ingen vet när de kommer till använding.

Hur är det nu då med min egna kropp. Är jag nöjd? Skall ärligheten fram, nej jag är inte nöjd. Men jag vet att den enda som kan göra något åt det är jag själv. Skall jag ta tag i mitt liv och göra så att jag får en perfekt kropp? Nej det tänker jag inte göra. Kanske någon gång skall jag få en bättre kropp än vad jag har. Men jag är hyffsat frisk och trivs med min kropp. Och någonstans i bakhuvudet så vet jag att jag och bara jag kan göra något åt min kropp.


Pingat på intressant.
Läs mer om mode, skönhet, kropp, hår, bantning, kvällspress.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida