söndag, januari 21, 2007

Jan Guillou skjuter sig själv i foten

Jan Guillou som idag på Aftonbladet skriver om hur Sverige lyder under USA. Det är iallafall det som han vill ha sagt. Men han skjuter sig själv på ett mycket rafinerat sätt. Att ta debatten så lågt som han idag lyckats göra är det väldigt få som har gjort någon gång. Han tar inte bara bort den information som han vill ha fram utan han får även sig själv att framstå som ett riktigt helylle pucko.

Om man nu inte delar regeringens syn på hur man skall sköta saker när det gäller de påstådda order som vi fick från USA så finns det bättre sätt än att attackera Billström med detta skvaller.

Och om det nu inte är skvaller så vill jag verkligen se ordentliga bevis på det. Och några nakenbilder på Qruiser är inte direkt bevis.

Pingat på intressant
Läs mer om regering, politk, jan guillou, usa, terrorism, skvaller.

2 kommentarer:

Klockan 2:01 em , Blogger Björn Fridén sa...

Begrep du inte poängen med artikeln eller är det jag som inte begripit ditt inlägg? Guillou anklagar inte Billström för att vara pedofil- han visar bara på det absurda med hemliga bevis. De kan riktas mot vem som helst av oss, och då kan vi inte försvara oss.

 
Klockan 2:20 em , Blogger Eklindh sa...

Jo då jag förstår precis artikeln. Jag tycker bara att Janne sänker sig så mycket med att använda sig av skvaller. Han kan göra mycket bättre genom att vara saklig i sitt debattinlägg.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida