torsdag, augusti 31, 2006

Nätet är fyllt av massa konstiga saker.

Ja vad skall man säga. Jag har hittat en film från MUF.
Den är dålig, nästan helt värdelösa skådisar. Men den är värd en stund av ditt liv.

Bosse Ringholm vill censurera

I sann socialdemokratisk andra vill Bosse Ringholm nu stoppa "utländska spelbolag". Detta för att skydda oss spelare så gott som dom kan. Men att vi spelare vill inte spela allt genom svenska spel. Till och med SVT skriver om det här.

Enda som är bra med detta förslaget är att vi då kan få tillfälle att köpa utrustning av spärrning av websidor från Kina, Nordkorea eller kanske från Iran. Det gäller ju att vårda sina internationella kontakter. Det går ju givetvis lättare att spärra andra sidor när man väl har utvecklat tekniken.

Här är några exempel på sidor som skall spärras efter det att spelbolagen har spärrats(Om Bosse får bestämma).

KDU
LUF
MUF
CUF
Moderaterna
Folkpartiet
Kristdemokraterna
Centerpartiet
Djurens Rätt
Timbro
Skattebetalarna

Detta är alltså dom som inte är spelbolag. Sen att Ladbrokes spärras är ju en självklarhet. Och även Betsson och Unibet.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om vänsterpartiet, folkpartiet, miljöpartiet, socialdemokraterna, kristdemokraterna, moderaterna, statsminister, centerpartiet, val2006, Politik, spel, bolag, och censur.
Om du vill kan du så klart läsa mer om Iran, Nordkorea eller om Kina kanske.

Lars har blivit offrad.

Lars Danielsson fick avgå. Det var väl ganska väntat. Han var nu en belastning för socialdemokraterna. Inget konstigt i det. Persson som sade att han tog på sig allt ansvar har nu offrat sin närmaste man. Du kan läsa mer här.

Nu vill vi veta oddsen på vad Lars Danielsson blir vid en rödgrön regering? Kommer han att bli landshövding, ambassadör eller kommer han att bli vd i något statligt bolag? Jag sätter oddsen och jag hoppas att Ladbrokes tar efter och ger oss alla något att spela på.

Landshövding 1.95
Ambassadör 3.15
VD i statligt bolag 8.74

Och jag ger även odds på om vi får veta sanningen av den röda regeringen?

Ja 25.45
Nej 1.05Detta inlägget är intressant. Läs mer om Lars Danielsson, odds, spela, skandal, politik, regering, tsunami, Göran Persson, socialdemokraterna och val2006.

onsdag, augusti 30, 2006

Nu skall skiten bort

Nu får det vara nog. Lars Danielsson har fått svidande kritik av JO. Och det enda som vår statsminister kan säga är "Jag skall tala med Lars...". Nu får det vara slute med att idiotförklara oss svenskar. Ge oss en riktig förklaring! Jag är en av alla som inte nöjjer sig med att Lars Danielsson avgår.
Vi vill ha svar på om han var på jobbet under annandagen, vi vill ha svar på om han har ljugit. Att offra Lars på ett altare byggt av aftonbladets sportbilaga är inte tillräckligt längre. Vi vill ha svar!

Kan inte någon be Göran Persson att krypa till korset och verkligen tala om vad det var som hände under annandagen. Han om någon borde väl veta? Eller ljuger kanske han också svenska folket rakt upp i ansiktet?


Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Göran Persson, Lars Danielsson, politik, socialdemokraterna, val2006, tsunami, lögn eller sverige.

Röstning för hela slanten

Nu är det dags. Förtidsröstningen är igång. Och jag har köat hela natten. Klockan ett tog jag min solstol och sovsäck och satte mig utanför vallokalen. Säkert helt meningslöst. Men jag har var iallafall först på plats. Jag skall försöka att lägga in lite foton på det hela lite senare under dagen.


Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om politik eller om val2006.

tisdag, augusti 29, 2006

Danielsson på semester fortfarande

Johanna skriver på sin blogg FrihetFildelningFeminism att Lars Danielsson fortfarande är på semester och har nu haft över 14 veckors semester. Tänk och om högskolestudenter får 2 veckor ledigt så är dom väldigt lyckliga.

Visst han kan ha haft semester sparad men 14 veckor. Nej då är det kanske dags att han slutar sitt jobb för gått och byter till något annat som inte är så stressande och påfrestande. Ett tips är kanske att ta jobb som vårdbiträde ett tag nu när det går så bra för (S)verige.


Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Danielsson, politik, socialdemokraterna, arbete, semester eller om val2006.

Inga mutor!!

Så händer det igen Ilmar Reepalu frias från mutanklagelser. Enligt artikel på DN så går domstolen på Reepalus linje om att det är en privat gåva.

Vänta lite nu? Hur kommer det sig att ett kommunalråd har en vän som har en IT firma som kommunen köper tjänster ifrån vill ge Reepalu en resa till Sydafrika? Dom som satt i domstolen måste ju antingen vara dumma i huvudet eller helt i (S)verigesvåld.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om politik, socialdemokraterna, brott, straff, Ilmar Reepalu, domstolen eller om val2006.

Fotboll som berör.

Jag blir ledsen när jag läser om fotbollsvåldet. Jag blir besviken. Rubriker som den här eller den här är inte så ovanliga. Vilka är det då som ligger bakom? Är det så att det är fotbollsintresserade som blir frustrerade över att deras lag spelar dåligt? Nej, jag tor inte det. Jag har en idé om vad som gör att just fotbollen är den sport som har mest läktarvåld.

Inom hockey är det inte samma huligangrej som det är inom fotboll. Och det beror nog mest på att det är slagsmål på plan. Så det som Henke Larsson gjorde med sin knytnäve var egentligen att försöka att få slut på läktarvåldet.

Man skall också komma ihåg att detta kan vara ett sätt att ta ut sin frustration över samhället. Vi hör lögner från politiker varje dag. Vi sitter och lyssnar på musik som vi vet att vi hört förut. Vi har tröttnat på att bli matade med propaganda. Vi är avundsjuka på alla som har det bättre än oss själva. Men när vi kommer till fotbollsläktaren så är det där vi alla är lika. Fattig som rik står brevid varandra och skriker på sitt lag. Det är bara inför döden och fotbollsläktaren som vi alla är lika.

Det finns en annan sak som man har missat.

Det som är kul för vissa är huliganism för andra.


Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om politik, huligan, fotboll, våld, henke larsson eller brott.

lördag, augusti 26, 2006

Höjd skatt lösningen på allt?

Nej det är klart vi skall höja skatten på allt som är farligt! Höjd skatt på fet mat och godis är senaste idiot artikeln i aftonbladet. Sen skall vi så klart höja skatten på vägar och varför inte börja med en ny skatt för alla som vill gå utanför dörren. Det är ju trots allt så att man kan ramla och bryta benet om man har en trappa hemma. Så nu tycker jag vi skall ha en trappskatt.
Det är ju dumt att tro att männsikor har en egen vilja och även kan göra något åt sin situation. Vi kan lika gärna ta skatt på allt som vi inte vill att folk skall hålla på med. Det eller ett förbud så klart.
Men skatt på allt som är farligt är väl en bra idé?

Det är ju så att om man går ut så kan man halka på is. Så vi måste införa en isskatt.

Det är ju så att om man har en båt så kan man bli överfallen av sjörövare. Så vi måste ha en sjörövarskatt med.

Vi skall ha piratskatt, nätskatt, bilskatt, fettskatt, bensinskatt, barnskatt, trappskatt, företagsskatt, flygskatt, elskatt, lampskatt, balkongskatt, cigarettskatt, nöjesskatt, skivskatt, telefonskatt, mp3skatt, snabbskatt, fartskatt, isskatt, drömskatt, mardrömsskatt och sit men inte minst inkomstskatt.

Detta inlägget är bara idiotiskt. Men du kan läsa mer om skatt, politik, val2006, pirater, barnskatt, bensinskatt, flygskatt eller om dumma förslag.

Drick och kör bil, det är helt okej.

Nu är dagen äntligen här! Sup dig full ta din bil hem!
Enligt en ny dom så kan man skylla på psykisk sjukdom. Det är bara att dricka och köra. Man måste ju lugna nerverna. Sen att man kan skada någon annan är väl inte så farligt? Läs mer här.

Skall det vara så jäkla svårt att ta cykel om man tagit sig några öl? Eller om det är längre buss eller taxi? Skärpning nu alla domstolar i Sverige. Psykisk sjukdom skall inte vara något skäl till att man får bryta mot lagen.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om sjukdommar, öl, brott, straff eller varför inte om polisen?

torsdag, augusti 24, 2006

Hårda ord är inte samma som hårda tag.

Jag är en av dom som tycker att vi i Sverige är lite mesiga när det gäller politik. Jag vill ha hårde debatter gärna lite fula knep. Det är inte något fel med det. Jag gillar att hacka på vänstern och jag gillar när dom hackar på mig.
Dom som har läst min blogg ett tag vet att jag inte har så mycket över för Ali Esbati. Vi delar absolut inget när det gäller vår politiska syn. Jag tycker det är skoj när han attackerar mig. Och jag hoppas att han tycker det är lite skoj när jag attackerar honom. Men skulle vi träffas så tror jag nog att vi skulle kunna bli ganska bra vänner så länge vi inte pratar politik. Men från att ge hårda ord åt varandra till att regelrätt sabotera varandras valkampanjer är steget enormt. Iallafall för mig.
Nu är det ju så klart inte Ali Esbati som bränner ner valstugor kastar ägg och förstör andras affischer. Inte heller vänsterpartiet. Hoppas jag iallafall. I sånna fall så blir jag väldigt besviken.


Men det är tydligen vänstergrupper som gör detta. Eller så är det högerextrema grupper som håller på. Men tydligen så finns det en antivalkampanj 2006 som ger poäng på hur mycket man kan förstöra. Läs mer här.
Socialdemokraterna säger att detta är ett hot mot demokratin. Och jag kan bara hålla med dom.

Jag tycker det är hemskt. Extremvänstern attackerar Socialdemokraterna. Och Högerextrema attackerar Moderaterna och Folkpartiet. Läs mer här.

Nej nu skall jag avsluta detta som jag började min blogg en gång för länge sedan.
Kärlek och Respekt skall det vara så svårt?

Detta inlägget är intressant. Läs mer om sabotage, demokrati, propaganda, Alliansen, vänsterpartiet, valmanifest, folkpartiet, miljöpartiet, socialdemokraterna, kristdemokraterna, moderaterna, statsminister, centerpartiet, val2006, politik, Esbati eller om debatt.

Lärare skall vara kompetenta!

Visst är det en självklarhet att man skall ha kompetenta lärare. Aftonbladet skriver om det här.

Men skall man verkligen ha kompetenta lärare till varje pris. Jag vill gärna se att hårdare tag mot stöket i skolan. Jag var själv en av dessa värstingelever. Jag skolkade, bråkade och ifrågasatte detta var anledningen till att jag var en värsting. När jag ser tillbaka på den tiden så är det inte alls så att jag tyckte det var svårt. Jag var uttråkad. Jag hade inte någon utmaning i skolan. Jag skulle läsa i den takten som alla andra. För vi inte låta någon gå för fort fram. Jag hade en lärare som säkert är kompetent. Men jag klarade inte av honom. Han var tråkig och vi skulle alla läsa i den takten som resten av klassen gjorde. Ingen skulle lämnas efter. Och ingen skulle komma före! När jag sedan blev satt i värstingklassen så fick jag den hjälp och stöd som jag behövde. Eller skall jag vara helt ärlig så inte något stöd. Jag gick snabbt fram och lärde mig en massor i den takten som jag själv klarade av. Vilket var mycket snabbare än vad resten av värstingklassen eller för den skull den "vanliga" klassen. Men jag hittade något som gjorde att jag kunde bedriva tiden med som gjorde att jag inte rusade fram i skolan.

En kille hade dyslexi. Han hade jättesvårt att läsa. Lärarna hade inte tid att hjälpa honom. Det fanns ju trots allt andra som också behövde lära sig i värstingklassen. Jag som låg mycket längre fram än dom andra tog gärna tid till att hjälpa honom att läsa. Vi läste på lunchen, stannade kvar efter skolans slut för att läsa läxor ihop. Jag hade tid att lyssna på honom. Jag hjälpte honom när han behövde och jag stressade honom inte att läsa. Vänsterpartiets krav på slopad läxläsning är säkert bra för vissa, men vi behöver ha läxor och vi behöver ge de elever som behöver stöd det stödet i skolan. Skolan skall kunna vara en plats för läxläsning.

Vi behöver ha betyg tidigare i skolan för att se att de elever som hamnar efter, av en eller annan anledning. Vi behöver ge de elever stöd. Vi behöver ge stöd till elever som har svårt. Och vi behöver även se till att elever som är snabba får den hjälp och den utmaning som dom behöver.
Detta är mycket Folkpartiets förslag som du kan läsa om här.

Men kompetenta lärare är inte bara dom som har papper på att dom är bra lärare. Vi behöver även dom lärare som kanske inte är så bra på pappret men som lär elever det som dom behöver lära sig.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Folkpartiet, Vänsterpartiet, alliansen, skola, politik, val2006, lärare eller om förslag.

Socialism är skit!

Vad skall man säga. Ibland så måste man ju ta med sånt som inte är helt fullt allvar också. Fick tips om den här filmen. Och jag måste säga att jag smålog lite ibland. Sen är den ju trots allt lite smått överdriven ändå. Men kolla och skratta för vad det är. Den är minst lika jobbig som SSU filmen.
Och jag vet ju så klart att Ali Esbati kommer att vråla som en liten besatt galning om den här filmen. Precis som han brukar göra när det är något som inte passar honom? Vill du gå till den riktiga sidan så finns den här.
Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om politik, socialism, SSU, Socialdemokraterna, ungdomar, val2006, alliansen, Folkpartiet, LUF eller varför inte om Vänsterpartiet?

Mona Sahlin halkar dit igen!

Mona Sahlin flög över till Washington med skattepengar. Läs mer här. Det är inte något konstigt med att hon flög till Washington men frågan är om det verkligen var värt dom pengarna. 28465 kronor räcker väldigt långt i andra samanhang. För 28465 kronor skulle man kunna anställa en person som jobbar för att få äldre att komma ut och gå en sväng i naturen. Många äldre kommer inte ut i naturen eller för att få frisk luft. Detta är en skam för Sverige. Vi skulle kunna hjälpa någon som är bostadslös med att komma in i samhället igen. Är man bostadslös är det svårt att få ett jobb. Och har man väl fått ett jobb så är det svårt att behålla det om man inte har någonstans att bo.

Kanske är det dags att se över rutinerna när det gäller bokningar av flyg? Det kanske är dags att se över reglerna hur man skall resa när man är i statens tjänst? Jag vet precis som alla andra att det inte är gratis att resa. 28465 kronor är för mycket för en resa. Särskilt när medarbetarnas biljett som var med på samma resa endast kostar 4843 kronor. 6 gånger mer är lite väl mycket pengar.
Det är nästan lika illa som när Bosse Ringholm tog regeringsplanet och kollade på fotboll.


Monas Dotter Ann-Sofie Sahlin som troligen fick jobbet på ambassaden med hjälp av sin mamma. Fick även vara med på en middag med ambassaden. Och hon bodde hemma hos Bo Eriksson. Men om det var en privat sak spelar inte någon roll. Bostad behöver alla och då utnyttjar man verkligen alla kontakter man har. Läs mer här. Ungefär på samma sätt som när man skaffar sig ett jobb.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Mona Sahlin, Politik, val2006, socialdemokraterna, pengar, arbete, UD, ann-sofie sahlin, Bosse Ringholm, slöseri eller om fotboll.

Eu slösar med pengar!

Om du känner att EU slösar med pengar genom sin flytt en gång i månaden. Så tycker jag du skall gå in och skriva på listan oneseat.eu redan nu. Gör det nu.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Pengar, eu, politik, val2006.

Partiledartest

Gp har ett test för att se vilken partiledare du är. Roligt roligt. Tester är alltid skoj. Du kan hitta det här.

Tydligen så är jag mest lik Maud Olofsson! Jag är ganska nöjd med det. Jag gillar Maud. Hon är häftig. Jag gillar folk som verkar vara lite småstressade och hyelt hysteriska.
Kan ju också berätta att min mormor stänger av TV så fort som Maud är på TV, vet inte varför men jag tror inte att min mormor är så förtjust i Maud. Jag tror hon är en av dom där som röstar på socialdemokraterna av gammal vana.

Du och centerpartiledaren Maud Olofsson måste komma från samma stam.
Din energi är avundsvärd. Du bangar inte för en enda strid, tar gärna kommandot och ser otroligt nog till att vara välskräddad hela vägen. Familj och hem är viktigare än fest och landet är mer hemma än stan.

Men dom har fel på att landet är mer hemma än stan. Jag hatar Naturen och jag är rädd för småkryp. Skriker när jag ser en spindel och springer så fort jag ser ett djur större än en kanin. Men annars så stämmer det nog rätt så bra.
Hur häftigt som helst.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om politik, val2006, centerpartiet, alliansen eller om Maud Olofsson.
Men läs inte så mycket om Socialdemokraterna, Göran Persson eller vänstern.

onsdag, augusti 23, 2006

Göran Persson är en fegis!

Göran Persson nobbar debatt om Alliansens valmanifest. Istället skickar han som så många gånger innan samhällsbyggnadminister Mona Sahlin. Aftonbladet skriver om det här.

Är det så att Göran Persson inte vågar ta några mer partiledardebatter? Han skyller på att han inte har tid. Eller att han skall ha semester. Väljare som skall få förtroende för Göran Persson måste väl ändå få se honom?

Kan det vara så att Göran vet att Fredrik Reinfeldt kommer att vinna debatterna eftersom socialdemokraterna inte längre vill att människor skall jobba utan leva på bidrag?

Det är ett hån mot alla väljare att Göran Persson inte vågar ta debatt. Vi vill se en stark statsminister! Göran liknar mest en rädd liten hare som springer och gömmer sig.
Fredrik Reinfeldt är just nu det enda alternativet till Statsministerposten.

Lotta Gröning kallar manifestet för sosseretorik. Men Alliansen tar iallafall debatten.

LO är ju så klart vansinniga och kritiserar. Men LO är ju inte något mer än Socialdemokraterna med ett annat namn.

Detta inlägget är intressant. Läs mer om Alliansen, valmanifest, folkpartiet, socialdemokraterna, kristdemokraterna, moderaterna, LO, statsminister, centerpartiet, fredrik reinfeldt, göran persson, val2006, politik eller om debatt.

Jaha då var det dags igen då.

Lilly Näslund före detta vänsterpartist. Har lyckats bli gripen igen. Varför ger hon inte upp tror hon verkligen att någon kommer att sympatisera med någon som varje vecka blir gripen av polis och förs bort i handfängslen.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Vänsterpartiet, demonstrationer, polis, politik eller om val2006.

Centern skall knäcka Folkpartiet

Center har i ett internt brev sagt att dom skall knäcka Folkpartiet. Man kan tydligen inte hålla helt sams inom alliansen. Men det gör inte så mycket. Internt så förekommer det alltid en massa kampanjer mot samarbetspartier. Vad skall man säga det är lite löjligt att ta upp det här men det finns ändå en poäng. Alliansen är inte överens om allt. Och det vet nog väljarna om. Det är ju trots allt därför som vi har olika partier.

Detta inlägget är intressant. Läs mer om Centerpartiet, Folkpartiet, Alliansen, val2006 eller om politik.

Alliansens Valmanifest

Alliansen har kommit överens! Då var valmanifestet här!

Äntligen kom valmanifestet. Det finns en plan för att få ungdommar i arbete en sak som gynnar oss alla. Vi som är unga kan inte leva på bidrag eller sättas i arbeten med låtsasjobb. Åtgärder är inte framtidens melodi. Vi behöver verkligen ha riktiga jobb.

Även skönt att se att man skriver om HBT personer även om jag skulle vilja se att man talar för mer krafttag för dom länder inom EU som inte respekterar HBT personer.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Moderaterna, centerpartiet, folkpartiet, kristdemokraterna, alliansen, val2006 och politik.

tisdag, augusti 22, 2006

Otäcka valafficher!Göran Persson och Fredrik Reinfeldt


Eftersom det finns en massa roliga valaffischer så tänkte jag visa dom otäckaste jag har sett på nätet idag.

Kom ihåg att detta är ironi. Inget annat.måndag, augusti 21, 2006

Ann-Sofie Sahlin Sparkad?

Va har hänt med Ann-Sofie Sahlin? Nu står hon inte längre kvar som Peter Wahlqvists assistent? Kan det vara så att ryktet var så sant så att hon var tvungen att sluta? Hade Mona Sahlin något att göra med sin dotters anställning trots allt? Jag skrev om det här. Det verkar som om Bloggen som heter Maktmissbruk inte hade helt fel trots allt?

Du kan läsa mer här. Men stackars Linnea då? Hade hon kunnat få jobbet om hennes mamma hette Mona Sahlin? Jag skrev redan förra veckan att det var så att Mona borde hjälpt sin dotter till jobbet. Så säger även expressens "expert".

Ljög Mona Sahlin oss rakt upp i ansiktet igen? Skall vi få höra henne be om ursäkt mitt under valrörelsen?
Nej jag säger som Göran Persson. Varför skall Mona ordna jobb åt sin dotter? Nu när det går så bra för Sverige?

Nätet gör att man kan hålla koll på allt?

Nuvarande sida:
Citat:
[...]
Peter Wahlqvist
Kulturråd
Kulturfrämjande och information
Tel: (202) 467-2640
Assistent: Ann-Marie Brisbois
Sverigeinformation och kulturella evenemang
Tel: (202) 467-2642
E-post: ann-marie(.)brisbois@foreign.ministry.se


Googles cache
av samma sida:
Citat:
[...]
Peter Wahlqvist
Kulturråd
Kulturfrämjande och information
Tel: (202) 467-2640
Assistent: Ann-Sofie Sahlin
Sverigeinformation och kulturella evenemang
Tel: (202) 467-2642
E-post: ann-sofie(.)sahlin@foreign.ministry.se

Har Ann-Sofie fått sparken? Vi kräver Svar!!


Detta inlägget är intressant. Läs mer om Mona Sahlin, Ann-Sofie, Sahlin, politik, maktmissbruk, val2006, socialdemokraterna, Göran Persson, Maktmissbruk, Makt, Jobb, arbetslöshet, lögner eller varför inte om UD och deras skandaler?

Våld+Vänstern=Fred??

Vänsterpartiet visar sitt riktiga ansikte. Det är underbart att se att vänsterpartiets representater attackerar demonstrationer för fred. Det visar återigen på att vänsterpartiet inte vill ha fred. Dom vill enbart se att Israel bombas sönder och inte längre finns.

Sen skall vi ju så klart inte glömma Ali Esbati som älskar att kritisera andra partier för att vara främmlingsfientliga. Nu visar sig ju vänsterpartiets fredliga visioner. I vänsterns Sverige så skall vi leva "fredligt aggresiva" motdemonstrationer. Vi måste tycka som Vänsterpartiet! Esbati som älskar sin blogg brukar censurera en hel del i sina kommentarer. Vänsterpartiet vill se mer jobb inom offentlig sektor. Dessa offentliga jobb kommer nog att vara inom TV och Tidningar. Tidningen Flamman kommer att skeppas ut till samtliga medborgare i Sverige. Detta kommer naturligvis betalas med skattesedeln.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om vänsterpartiet, skatt, politik, esbati, flamman, tv, tidningar, jobb, val2006 eller läs mer om propaganda.

Valet är över vi kan gå hem!

Japp då var det klart, det viktigaste och enda riktiga valet är över. Nättidningen QX har haft sitt regnbågsval. Alliansen vann stort! Du kan läsa mer om valet här. Även Expressen och Aftonbladet rapporterar om det stora valet.

Resultatet i Regnbågsvalet (SIFOs mätning den 10 augusti inom parentes som jämförelse)
Moderaterna 23,3 % (26,7%)
Socialdemokraterna 17,5% (34,6%)
Folkpartiet 16.4% (10,3%)
Miljöpartiet de gröna 10.9% (5,9%)
Vänsterpartiet 10.2% (5,6%)
Piratpartiet 6.1% (-)
Feministiskt initiativ 6.1% (-)
Centerpartiet 5.5% (6,6%)
Kristdemokraterna 1.2% (6,9%)
Junilistan 0.8% (-)
Annat parti: 2%
Totalt 100%


Samtidigt så ser jag att Gudrun gnäller på Linda Rosing om att hon skall rösta på F! istället. Läs om det här. Jag säger bara Linda även om jag inte ser dig som helt seriös så gör det du vill. Du klarar dig bättre än Gudrun jag lovar!


Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Gudrun, Linda, Rosing, Gay, Centerpartiet, Folkpartiet, Piratpartiet, Kristdemokraterna, junilistan, moderaterna, socialdemokraterna, feministiskt initiativ, Miljöpartiet, val, val2006, politik, alliansen annars så kan du ju läsa mer om statistik.

fredag, augusti 18, 2006

Hjälp Transpersoner!!

Detta är en av de viktigaste posterna som jag gjort. Jag har innan bett er att göra en massa pengar skänka en slant eller bara ringa någon som ni bryr er om och säga att ni finns där för dom. Bjud en hemlös på ett mål mat eller en kopp kaffe. Se till dom som har det sämre än ni själva.
Denna gången så är det något som är mycket enklare.

Hjälp transsexuella i Västra Götaland att få vård!


Tänk om du vaknade imorgon och hade en kropp med fel kön? Du blir kallad vid ett annat namn än det du känner dig själv
som och tvingas ha andra kläder och ett annat beteende än det som är du. Efter en tid skulle det vara en mardröm,
men för en transsexuell människa är det vardag.

Transsexualism är en av de få sjukdomar som är till 100% möjliga att bota genom vård, och enligt lag har transsexuella
rätt till vård i Sverige. Idag är väntetiden för att få komma till en utredare som kan påbörja vården mellan 3 och 6 månader.
Självmordsförsök bland transsexuella är ungefär 20% högre än bland icke transsexuella.

I Västra Götaland får de transsexuella ingen vård, för det finns inget utredningsteam och inget av de andra fem
utredningsteamen tar emot patienter från andra län än sina tilldelade. För många transsexuella finns bara två
möjligheter: att dra upp sina rötter och flytta till en stad där det finns ett utredningsteam - eller att ta livet av sig.
Att leva sitt liv i fel kropp är inget alternativ.

Tycker du att även Västra Götalands transsexuella ska ha en chans till ett värdigt liv? Skriv på vår namninsamling!

Namnen kommer tillsammans med en skrivelse skickas till regionstyrelsen. Skrivelsen kommer att innehålla krav på
bland annat att transsexuellas lagstadgade hjälp till vård ska uppfyllas, och kommer sedan skickas till regionfullmäktige
i Västra Götaland. Vi kommer även söka samarbete med regionens fyra RFSL-avdelningar.

Eftersom det kommer bli en offentlig handling kommer även alla namn att bli offentliga.

Gå in och Skriv på listan nu med en gång.

Kom ihåg jag vill se att det står minst 50 namn till där senare idag. Då skulle ni alla gjort mig så lycklig och glad.
Utmaningar är populära har jag hört därför så utmanar jag även Johanna Nylander, Saga Rosén och Johnny Foglander att även länka och uppmana sina läsare att skriva under.
Kärlek och Respekt skall det vara så svårt ibland.


Detta inlägget är intressant. Läs mer om TS, hbt, politik, vård, omsorg och även om självmord.

Mona Sahlin, lugna dig lite!

Jag kan inte mer än skratta. En ny blogg har dykt upp i bloggosfären. Maktmissbruk är nystartad och har redan kommit högt upp på listan över hatade bloggar bland Socialdemokraterna detta trots att det bara finns ett inlägg än så länge. Mona Sahlin rasar självklart i aftonbladet. Jag stjäl hela inlägget rakt av från Maktmissbruk.

"Nepotism på UD!

Samhällsbyggnadsminister Mona Sahlin har en dotter vid namn Ann-Sofie Sahlin. Ann-Sofie fanns sig själv mitt i en mindre UD skandal i februari 2005, när det visade sig att den Svenska ambassaden i USA bjudit henne och hennes morsa på middag medan Ann-Sofie pluggade i Washington.

Men det intressanta är att Ann-Sofie något senare får en väldigt trevlig assistenttjänst på ambassaden i Washington. Vem är ambassadör om inte mammas f.d. Kollega Gunnar Lund och vem är hon assistent till, jo Peter Wahlqvist, kulturråd i Washington, stadsteaterns förre chef och personligt vän till Anna Lindh som var en personlig vän till Sahlin.
Vad mer kan man säga. Skulle man verkligen bry sig om sånna inlägg om det inte fanns någon sanning i dem? Danielssonaffären som Johan Ingerö och Johanna Nylander fick en massa kritik om var ju också en sån där sak. Vad är det man brukar säga "Ingen rök utan eld".

Nej du Mona ta en Toblerone och lugna ner dig lite. Det finns värre saker att bry sig om. Är du verkligen helt oskyldig till detta så okej. Men du skall också komma ihåg att de flesta som får jobb i dagens Sverige är inte genom Arbetsförmedlingen eller via jobbannonser. Man får det genom kontakter och genom sina vänner och bekanta. Eller varför inte föräldrar. Jag fick ett jobb genom min Pappa så det är inte så konstigt. Men att du inte vågar stå för det, om det nu är så, är bara jävla dåligt och ett hån mot hela det Svenska folket som vet att jobb det får man genom kontakter och inte genom att man pluggar 8 år i USA.

Detta inlägget är intressant. Och jag tycker du skall läsa mer om USA, Mona Sahlin, jobb, studier, propaganda, val2006, politik, missbruk, makt, blogg, bloggosfär, socialdemokraterna, alliansen eller varför inte bara om något helt annat som till exempel handboll?

A-kassan höjs! Vilket bottenapp?

Idag skriver DN att socialdemokraternas valmanifest kommer att innehålla ett löfte på höjd a-kassa? Varför då? Varför skall man få höjd a-kassa när man inte har jobb? Nej det luktar röstfiske av värsta sort. Alliansen som då har sagt att man skall tjäna på att jobba låter mer och mer som den enda alternativet för alla som har jobb. Jag vet att det är svårt att vara arbetslös, självklart så vill man ha mer pengar. Alla vill ha mer pengar. Men skall man verkligen få pengar utan att arbeta för dom?

Samtidigt så leder alliansen med 5% i senaste temo mätningen som DN presenterade. Nu är det bara att hålla i den ledningen så vi får se att någon händer i Sverige.

Samtidigt så ser man att LO bossen Wanja Lundby-Wedin blir mer och mer desperat. I sann socialdemokratisk anda så skyller man på någon annan. "Den stora utslagning var i början av 90 talet och då hade vi borgerlig regering". Japp vi får inte heller glömma att det var 1994 som vi tog brons i Fotboll och då hade vi med en borgerlig regering. När Socialdemokraterna tog över makten har jag inte sett någon medalj i fotboll. Så därför är det dags för en ny borgerlig regering och därmed även en medalj i fotbollsmästerskapen.

Visst låter det löjligt. Vi skall väl vara ärliga med att det var en tuff tid efter 94 och socialdemokraterna har ordnat det ganska bra. Vi har det bra i Sverige men vi behöver ha det bättre. Vi kan inte ha höjd a-kassa, höga skatter fastighetsskatt, skatt på skatten, vägskatt, biltullar, bensinskatt och olika avgifter. Vi behöver ha ett Sverige som kan bli lite friare lite friskare och med mer folk i arbete.

Detta inlägget är intressant. Läs mer om Socialdemokraterna, val2006, alliansen, LO, Wanja, fotboll, valfläsk, medalj, politik, jobb, arbete, kristdemokraterna, folkpartiet, moderaterna, centern, vänstern, miljöpartiet, vänsterpartiet eller varför inte bara läsa om något så annorlunda som historia?

tisdag, augusti 15, 2006

Muppar?

Debatten mellan Bodström (Socialdemokraterna) och Johan Pehrson (folkpartiet) är lite av ett startskott i valet. Äntligen kommer en hel del hetsiga debatter. Nu är matchen igång. Nu börjar allt jobb visa sig. Vem vinner vem kommer att vinna den stora kampen i årets val.

Kolla in när Bodström kallar Alliansen för Muppar. Pehrson kallar vänsterkartellen Teletubbies. Helt oslagbart.
Jag skrattar så jag gråter!


Detta inlägget är intressant. Läs mer om val2006, muppar, bodström, pehrson, alliansen, folkpartiet, socialdemokraterna, teletubbies, debatt och terrorism.

Psykisk hälsa i landet?

Nu har det hänt igen. En psykist sjuk man har huggit ihjäl en kvinna. Du kan läsa mer på Aftonbladet.
Detta kommer bara dagar efter att Folkpartiet folkpartiet kritiserat den stora psykiatrireformen. Läs mer här. Man kan då undra lite om vem som har rätt.

Kommer Socialdemokraterna att säga att det kanske var en miss och att man nu vill satsa mer på psykvård?
Skall man vara lite elak så kan man ju säga att Vänsterkartellen har tagit efter på alla alliansens förslag än så länge. Fastighetsskatten är ett exempel.
Jag skulle även vilja veta hur mycket Göran Persson har på banken nu när vi vet hur mycket Reinfeldt har. 40000 kronor på banken. Det är inte illa det, men jag har betydligt mindre än så jag är glad om jag har 400 kronor på banken. Men så tjänar jag nog inte riktigt så mycket Pengar som Fredrik heller.
Samtidigt så läser jag att man Göran Persson vill ses som en statsman, lärare och landsfader. Samtidigt så är han omgiven av jasägare. Lite konstigt det där. Jag känner igen just det här från vissa historieböcker. Och även dokumentärer som går sent på TV4 nu för tiden. Dokumentären kallas för Hitlers bödlar. Ingen vill tänka själv utan alla följde bara "Landsfaderns" order. Lite konstigt med tanke på att alla har en fri vilja. Jag håller verkligen inte med allt som mitt partitycker, jag säger också emot. Kanske är det så att jag ibland ger mig och ibland så skakar jag bara på huvudet och kallar dom som är upphovsmän till förslaget för puckon. För att ta ett exempel så kan jag väl säga att förslaget om språkkrav är helt idiotiskt och mannen som är "fader" till detta Mauricio Rojas är lite småknäpp emellanåt.

Jämnställt i Älgskogen.
Detta känns som en ren självklarhet. När jag såg rubriken såg jag framför mig en älg som städade i skogen. Men oj så fel jag hade.

Kärlek och Respekt skall det vara så svårt.

Detta inlägget är intressant. Mest för att det är skrivet av mig men även för att det innehåller ämnen som Älg, skog, politik, folkpartiet, psykvård, vård, Rojas, ekonomi, val2006, språktest, Socialdemokraterna, vänstern, mord, lite om nazism och rasism.

måndag, augusti 14, 2006

Film på raketattack.

Efter att ha kikat runt på nätet så har jag hittat en film som visar hur Hizbollah skjuter sina raketer mot Israel. Se filmen här.
Vissa kritiserar Israel äldigt för att skjuta in i bostadsområden i Libanon. Vilket säkert är sant. Men det är också där som Iranstödda Hizbollah placerar många av sina raketramper. Trots att jag kan inte se något militärt mål på dom bilderna som filmen visar så är det där som raketen landar. Men det kan också vara att jag inte är tillräckligt uppmärksam.

Någon som stödjer Hisbollah kan kanske tala om för mig varför man skickade raketen just in i detta huset. Ali Esbati som attackerar Israel i stort sett varje dag och är en hängiven Hizbollah anhängare kan kanske förklara?

Tack gode gud för vapenvila.

Detta inlägget är väldigt intressant i debatten om Libanon, Iran, Israel, politik, mellanöstern, fred, krig och vapenvila.

Arbetslöshet och vänsterpropaganda.

Har idag läst ett av de bästa blogginläggen om arbetslösheten. Vänsterns krav med 200 000 nya jobb inom offentlig sektor är orealistiskt. Douglas skriver på sin blogg om förslaget. Se till att läsa det här.

Fick igår höra att om det blir en borgerlig regering så kommer försäkringen på bilen att bli 200% dyrare(?). Vem är det som är så korkat så att dom tror det? Skall politiker kunna bestämma priset på försärkringar? Det här var nog verkligen ett lågvattenmärke. Och är det någon som kan förklara hur det påståendet ens kan ha uppkommit får gärna hänvisa mig till källan.
Det kallas sjuk vänsterpropaganda. Inte ens extremvänstern kan gå på ett sånt påstående.

Detta inlägget är intressant. Det handlar om arbete, arbetslöshet, vänstern, alliansen, blogg, jobb och rykten eller som jag kallar det propaganda.

Proisrael eller proiran?

Kanske är det så att jag har tagit ställning i kriget mellan Iranstyrda Hizbollah och Israel. Israel måste ha rätt att försvara sig mot terrorister. Vi kan inte blunda för att Hizbollah skjuter raketer in mot bostadhus inne i Israel. Vi kan inte blunda för att Iran stödjer Hizbollah. Iran i sin tur stödjer utveckling av atombomber. Atombomber kommer förr eller senare att användas igen. Ingen av oss vill se att atombomber exploderar någonstans i vår värld igen. Iran avrättar även unga tjejer. FriaIranvänner ber oss att sprida den här filmen. Man har en sjuk syn på kvinnor och man använder både dödsstraff och spöstraff. Dessa saker är det inte någon från svenska vänster talar om när dom säger att man skall stödja Hizbollah.

Trots att debatten om Federleys stöd till Israels armé har tystnat så finns den i mitt minne. Och alla elaka påhopp som Federley försvarade sig emot. Hur vänstern i Sverige kallade mig och fler som försvarade Israel rätt att försvara sig för sionister och islamofober.

Idag så börjar vapenvilan i Israel Libanon. Jag undrar hur Esbati kommer att försvara Hizbollah när dom bryter vapenvilan? Om Israel bryter mot vapenvilan så skall jag personligen gå med i ett antiisrael demonstrationståg.

Jag läser också att insamlingar går dåligt. Igen vill ge pengar. Kanske kan det vara så att man vill vara säker på att de pengarna man skänker verkligen används på rätt sätt. Minnet av mat som ruttnade eller aldrig kom fram under tsunamikatastrofen finns fortfarande i våra tankar.

Kärlek och Respekt skall det vara så svårt?


Detta inlägget är intressant. Om du vill kan du läsa mer om politik, mellanöstern, hizbollah, iran, israel, vänstern, esbati, tsunami, krig, fred, vapenvila, dödstraff, libanon eller terrorism

söndag, augusti 13, 2006

Klarar sig bra trots "dåligt" jobb.

Det var fyra gubbar som var på golfbanan och stog och pratade efter att de slagit några hinkar. sen fjärde gick iväg och ringde efter en taxi.
den första börjar prata om sin son och säger: ja jag är ganska stolt över min son. han är arkitekt och är väldigt framgångsrik. så framgångsrik att han gav bort ett helt nytt hus till sin bästa kompis.
varpå den andra säger: ja jag är oxå ganska stolt över min son. han är bilförsäljare och väldigt duktig på det så han gav bort en helt ny mercedes till sin bästa kompis.
då säger den tredje: ja jag är oxå stolt över min son. han är börsmäklare och väldigt framgångsrik så han gav bort en hel aktieportfölj till sin bästa kompis.
då komemr den fjärde tillbaka och den första frågar: vi stär här och pratar lite om vad våra söner har lyckats med. vad sysslar din son med?
den fjärde skruvar lite på sig och säger: ja jag är ju inte direkt stolt över det men min son är bög och jobbar som strippa på en gaybar. men han verkar klara sig ganska bra ändå för hans senaste pojkvänner har gett honom ett helt nytt hus, en sprillans ny mercedes och en aktieportfölj...

Ja så kan det gå om man har ett jobb som inte är accepterat av samhället.

Detta inlägget är inte intressant egentligen. Men om du tycker det är ett nyttigt inlägg om prostituerade, sex, politik, homosexualitet men har inte något med val2006. Så hoppas jag att du tycker det är en rolig historia iallafall.

Linda är inte Unik

Linda Rosing som startade Unika Partiet är inte den enda som försöker att komma in i Politiken. Men stora bröst inom politiken verkar vara något som sprider sig. En porrstjärna i USA skall få bort mannen med dom enorma (bröst)musklerna.

Nej Linda du är inte unik nu finns det fler som du. Och jag undrar över din kampanj hur skall den se ut? Skall den bestå av sex och barturnéer?

Nej, sluta med att göra politik till något löjligt.

Samtidigt så läser jag att många unga vill förbjuda porr? Jag ser en väldig brist i dessa undersökningar. Man pratar oftast då om porr som visar kvinnor som blir knullade av en massa män. JAg förstår att folk kan tycka det är hemskt. Men hur är det med Bögporren då? Skall den förbjudas? Där förnedrar man inte kvinnor på samma sätt? Men skall den med förbjudas? Skall vi förbjuda sexnoveller? Skall vi förbjuda bilder? Eller handlar det bara om porrfilm? Skall vi få en enorm svartmarknad för porr? Och vi skall inte glömma att vi har internet. Vi kan ladda ner så mycket porr vi vill. Av vilken sort vi vill. Förbud är inte rätt väg att gå. Och det kommer inte att funkera i dagens samhälle. Vi är inte ett land utan kontakt med omvärlden.

Detta inlägget är intressant. Det handlar om Linda Rosing, unika partiet, politik, porr, sex, snusk, USA, val2006, bröst, homosexualitet, gay, bögar, feminism, förbud, film och en del om muskler.

fredag, augusti 11, 2006

Tråkig Nyhet


Jag blir så ledsen när jag läser att Marit Paulsen inte kommer att kunna vara med i valrörelsen. Expressen skriver att hon fel på hjärtat. Jag hoppas att vi trots allt kommer att se denna underbara damen skrika något under valrörelsen. Marit är nog den Politiker som jag är mest imponerad av. Folkpartiet behöver "kärringar" som henne.

Det här inlägget är lite intressant. Mest för att det handlar om Marit, Folkpartiet, politik och val2006.

Hizbollah, Israel och svenska vänstern

Jag blir rädd när jag tittar på TV. Jag blir rädd när jag lyssnar på radio. Överallt är det prat om kriget i mellanöstern. Hur kommer det sig att det är så mycket snack om det just nu? Bomber har detonerat på Caféer och klubbar i Israel i många år nu.
Sen kommer chocken för mig. Det är ju Israel som väljer att försvara sig mot Hizbollahs raketattacker. I dagens värld så får man absolut inte försvara sig. Ni skall inte tro att jag stödjer Israels bombningar av Libanon, absolut inte. Jag vill inte att man skall bomba oskyldiga. Inte heller att man skall förstöra ett helt lands infrastruktur. Men det handlar inte längre om det. Israel måste försvara sig mot Hizbollahs raketattacker. Man har talat med Libanon för att få hjälp med att fånga Hizbollah och på så sätt få sitt land säkrare mot attacker. Libanon har inte gjort något för att hjälpa Israel.

I Sverige så är vi ganska säkra iallafall. Men nu kommer ett gäng med vänsteraktivister och gnäller om att Israel bryter mot mänskliga rättigheter och bombar civilbefolkning. Självklart så gör dom det. Dom har inte något val. Israeler vill också kunna leka i sina trädgårdar. Spela fotboll i gränderna utan att riskera att få ett gäng granater över sig. Att vänstern sluter upp bakom Hizbollah är en skam för den vänster som en gång stod för frihet och medmänsklighet. Inte nog med det! Tidigare iår så visade Vänstern sin avsky mot Israel genom att måla hakkors på den Israeliska flaggan. Jag menade att sånna tillgrepp kunde dra till sig nazister och rasister som i vanliga fall inte stödjer samma sak som vänstern. Esbati kallade mig då islamofob och sionist. (Han ordnade också 3000 träffar på min blogg så allt var inte elakt.) Det visade sig att jag hade rätt. Nazister ville tåga under den gula Hizbollah flaggan. Nazister och rasister i Göteborg ordnade en egen demonstration. Det finns mer att läsa om den här.

Esbati som kallade det dumheter. Oavsett vad Esbati tycker så har det hänt.

I Tidningen Arbetaren Andreas Malm att man måste sluta upp bakom Hizbollah. Rasmus Fleischer säger i tidningen Expressen att man stödjer judeutrotningen. Samtidigt säger Aron Etzler i tidningen flamman att man brunmålar vänstern. Vi har nu suddat ut färger inom politiken. Det enda som är bra med detta är att jag som är så gott som färgblind slipper oroa mig för att säga fel.

Detta inlägget kan vara intressant för många. Man kan också läsa mer om Hizbollah, Israel, mellanöstern, krig, nazism, rasism, Esbati, Vänsterpartiet, politik, val2006 eller hakkors. Men jag önskar att ni läser mer om Fred, frihet och kanske en del av Douglas som trots sina unga år har en väldigt bra blogg.

torsdag, augusti 10, 2006

Folkpartiet vill ha litteraturkunskap

För mig är det självklart att alla skall lära sig läsa och skriva när dom går i skolan. Och det är även självklart att man skall ha en lista med böcker som man "bör" läsa i skolan. I denna tycker jag det skall ingå svenska författare men även utländska författare. Tro det eller ej så är det så att allt som man skall läsa i skolan skall inte vara svenska författare.

Jan Björklund står idag omnämd i SVD i en artikel om just det här förslaget. Till skillnad mot vänsterkartellen så har Folkpartiet insett att man behöver ha läxor, betyg och nu även att man behöver ha en litteraturlista. Viktigt är även att denna "lista" skall uppdateras. Strindberg är en svensk klassiker men jag har väldigt svårt att se dagens ungdom ens uppskatta den.

Litteratur är viktigt. Vänsterkartellens förslag att satsa på offentliga bibliotek är viktigt det med. Men tyvärr så kommer det inte att få ungdommar att läsa mer böcker. Men om barn och ungdommar lär sig att uppskatta böcker i skolan så kommer man även att läsa på sin fritid. Så socialdemokraterna måste lära sig att man kan inte vinna röster på att ungdommar inte får lära sig tänka själv.

Detta inlägget är ju intressant. Det handlar ju om Folkpartiet, socialdemokraterna, litteratur, politik och val2006.
Man kan ju även tro att det kan handla om Harry Potter men det gör det inte riktigt.

Rasist eller reklam?

Centrum Mot Rasism är min absoluta favorit i alla kategorier av idiotiska projekt som finansieras av staten. Senaste nytt i denna organisation som är helt besatt av att hitta olika saker att beskylla för rasism är Masajerna på Kolmården. Läs mer här. CMR har gjort sig kända för att gnälla på glassnamn och bakvärk. Man får inte kalla bakverket "negerboll" längre. Jag har hittat ett annat namn som jag tycker bättre om, Mjällhuvud! Det är jättebra och det kan väl inte göra någon ledsen. Dom som blir ledsna får väl använda Head&Shoulder.

Läser samtidigt att CMR har fått 20 miljoner av våra skattepengar. 20 miljoner? Det är ju hur mycket pengar som helst. Vad skulle man kunna göra för 20 miljoner? Det är ett ganska stort äldreboende som kunde finansieras med dom pengarna under ett helt år. Det kunde hjälpa en ungdomsgård att hålla öppet under en väldigt lång tid. Man kunde kanske ha byggt bostäder till hemlösa? Vem vet hur många lägenheter det skulle räckt till. Jag hoppas verkligen att man tar tillbaka anslagen som man gett till CMR. Det finns inte en enda anledning att ha kvar något så korkat i den formen som det är nu. Tanken var säkert väldigt bra när man startade CMR men nu så har det spårat ut fullständigt. Kanske skall vi inte få sälja Godiset som heter Djungelvrål? Eller varför inte förbjuda det mest underbara godiset av alla KINAPUFFAR? Men det är klart man kanske inte plockar så många politiska poäng på att försvara Kineser? Nej jag säger bara en sak. LÖJLIGT! Jag vill gärna se att CMR finns kvar men inte i den form som det är nu. Och skall man motverka diskriminering så skall man göra det på ett sätt så att man verkligen gör någon nytta inte attackera Glassnamn eller Masajer som stolt visar upp sin kultur. Vad blir nästa gång skall vi inte få gå på Opera för att det är diskriminerande mot Italienare?

Detta inlägget är väldigt intressant. Du kan även läsa mer om politik, cmr, val2006, rasism, nazism, glass, negerboll, folkpartiet, centern, miljöpartiet, moderaterna, socialdemokraterna eller om vänsterpartiet.

Johan Ingerö är tillbaka!

Nu kommer han tillbaka laddat och het. Johan har vart borta från bloggosfären ett tag men är nu äntligen tillbaka igen. Jag rekomenderar er alla att läsa Johan Ingerös blogg här.

Detta inlägget kanske inte är så intressant. Men det finns annat att läsa om som politik, johan, folkpartiet, socialdemokraterna, piratpartiet, fildelning, feminism eller varför inte val2006.

Alliansen har majoritet

Nu är nya siffror här. Alliansen leder i senaste mätningen.

Jag vet inte om jag skall jubla eller gråta. Jag känner mig så glad över att svenska folket kan tänka själva. Att man inte längre går på de lögner som vänsterkartellen sprider sig. Vi kommer att få se nya siffror från AMS där man säger att det inte finns några arbetslösa. Arbetsminister Hans Karlsson säger att han inte längre litar på arbetslöshetsstatistiken. Speciellt inte när den kommer från annat håll än AMS. Ja det är väl kanske inte så konstigt. Enligt mina beräkningar så skall jag ha 4000 kr över varje månad. Men bankens statistik visar att jag inte har ett enda öre kvar längre. Men jag tror det är fel. Jag har ju mina egna beräkningar att gå på. Jag räknar inte som alla andra banker gör.
Det är först när man ändrar vad det handlar om som man inser hur löjligt det är.

Detta är ett intressant inlägg. Så läs även mer om alliansen, ams, politik, socialdemokraterna, hans, Sverige, val, minister eller varför inte arbete.

Skvaller från Pride

Pride är över och det har vart en helt underbar parad. Underbara seminarium. Och sist men inte minst en partiledardebatt. Partiledardebatten var en av de roligaste jag har sett någonsin alla partier fanns representerade. Ja inte på scen men ändå. Som jag har bloggat om förut så hade ju Göran Persson semester och kunde inte delta.
Men det gör inte något alls Lars Ohly och Maria Wetterstrand var ju där för vänsterblockets räkning. Roligt att se Junilistans Nils Lundgren göra bort sig i sin första stora debatt.
Nu till det riktiga skvallret. På första bänk sitter självklart Mona Sahlin för att visa sitt missnöje med att hon inte fick vara med istället för Göran i partiledardebatten. När Lars Leijonborg påpekar att vänsterkartellen inte alls är så eniga som dom vill framstå så ser man en arg min på Monas ansikte och ställer sig upp och vill så gärna hoppa upp på scenen för att visa att Socialdemokraterna visst finns med i debatten även om dom inte är på Scen.
Mona Sahlin måste inse att hon inte är en partiledare för sossarna. Hon är inte ens vice partiledare. Kanske hon behöver påminnas om att hon säkert hade varit en partiledare om hon kunde hålla sina fingrar borta från Toblerone och blöjor? Iallafall när hon inte har sitt eget kontokort med sig.

Roligast under hela Pride måste ändå vara när militanta folkpartister spärrade in piratpartiets vice partiledare Christian Engström i sitt tält med bara en flaska Helium att roa sig med. Även kul att se att Christan kan ta med sin son under arbetet under pride. Jag hoppas verkligen att ni hade trevligt under hela pride. Lite ledsen blev jag att ni inte gick med i Paraden. Ochjag måste ju bara säga att jag hoppas att piratpartiet visar sig mer under olika festivaler och fortsätter sitt arbete som dom pirater dom är. Det känns alltid lika trevligt att träffa Piratpartiet.

Detta inlägget är kanske inte så intressant men det är roligt. Läs mer bloggar om Toblerone, Mona, politik, alliansen, junilistan, partiledare eller varför inte om piratpartiet?

Mindre reklam?

Ja nu har politikerna sagt sitt. Vi har för mycket reklam i Sverige! Vem är det som kan säga att vi har för mycket reklam? Vi har tråkiga gråa väggar i många av städerna. Varför kan vi inte ha något snyggt som pryder våra städer. Sen om inte kan tänka själva som vissa inom vänstersekten vill få Sveriges folk att framstå som, är ett hån mot alla som bor i Sverige. Jag hoppas att vi snart får se fler vackra bilder pryda vårt land, sen om det står Adidas eller Nike på affischen det skiter jag i. Men jag vill ha mer reklam som är vacker. Jag vill att vi skall se reklam som en sorts konst som vi alla har rätt att njuta av gratis.
Reklam är roligt, underhållande och väldigt intressant att titta på oavsett form. Så länge den är vacker och har lite humor.
Vill du läsa mer bloggar om reklam, nike, adidas eller politik.