måndag, december 11, 2006

Sex och snusk i finsalonger?

Dn kultur beskrivs det hur sex och snusk tar sig in i finsalonger. Men skall ärligheten fram så har den alltid funnits där. Det finns vissa grundläggande behov som finns hos oss människor. Det ena är sex och det andra är mat. Men det är mer än bara sex. Det handlar om ett socialt spel, sex är det samma som närhet. Om sex är utan känslor så är det ändå en känsla som man vill ha. Det handlar till stor del om närhet.

I vissa fall så handlar det om att visa sin dominans. Män som vill visa sig vara över kvinnor i vissa fall även män som vill visa sin dominans över andra män. Detta är inte något som är speciellt för människan även apor dominerar sina övriga flockmedlemmar på detta sätt. Så vad är skillnaden på apor och finsalongen? Det finns inte någon skillnad! Men man har dolt det på ett annat sätt i finsalongen. Det handlar inte om att öppet ha sex med alla som man ser. Man döljer det på ett annat sätt. Erotiska konstverk är väl det som är mest tydligt. Allt från Anders Zorns nakna mulliga damer till Leigh Heppels erotiska skulpturer. Men det snusket kallar man konst och det anses av många vara finare än porrfilm.
Kom ihåg att de fina romarna även hade erotisk konst.

Varför kan inte porr anses vara vackert. Jag är inte speciellt mycket för porrfilm eller erotisk konst men jag har sett en del porrfilm när jag var yngre. Det finns porrfilm som bara handlar om en kuk in i fittan spruta lite i tjejens ansikte och sen är det över till nästa scen. Sen finns det personer som gör porr för att personer ser något mer än bara kuken och fittan i bild. Man vill ha något som mer liknar konst men som inte är fint. Om man vill se erotisk film som har något mer som har en tanke bakom sig så kan jag rekomendera Raspberry Reich av Bruce Labruce en annorlunda film som både är vacker och speciell på alla sätt som finns. Så nu är det dags att ta steget och erkänna att även den porr som vi alla någon gång har sett även hör hemma i finsalongerna på samma sätt som de erotiska tavlorna har en plats hos oss alla som uppskattar vackra saker.

Pingat på intressant.
Läs mer om porr, sex, snusk, film, kultur, porrfilm, känslor, närhet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida