tisdag, december 12, 2006

Hjälp internet är farligt!

Aftonbladet som är experter på att ta fram repotage om saker som inte är någon nyhet och som många redan vet om har nu gjort det igen. Denna gången så är det QX förlag och deras community Qruiser som får ta smällen. Detta eftersom medlemmar på Qruiser bildar klubbar med namn som "unga pojkrövar i skåne", Unga pojkar - kåta gubbar". Qruiser är ett community som har det väldigt högt i tak när det gäller sexuella bilder och språk. Detta är lite vad som är meningen med hela community enligt VD Jon Voss. Man ville bilda ett community för HBT personer och deras vänner just för att man skall få ett ställe på nätet där man kan vara sig själv.

När det gäller äldre män som tar kontakt med yngre pojkar så finns det på Qruiser inget snack om saker. Men det är absolut inte i så stor utsträckning som Aftonbladet blåser upp det. Just när det gäller att äldre män tar kontakt med yngre så är fortfarande Lunarstorm en av de vanligaste platserna för just detta. Det är även så att det finns andra ställen som många sexkontakter tas. För aftonbladets information så tog det inte mer än kanske 3 minuter innan jag fick kontakt med en tjej som var 14 år gammal som ville strippa i webcamen för 300 kronor. Och detta på deras egen chat. Aftonbladet chatten. Det kanske är dags för Aftonbladet att sopa rent i eget hem. Och jag är helt säker på att man lätt kan få tag på någon underårig för en sexuell kontakt på vilken annan chatsida som helst.

Det är dags för oss alla att inse att internet är farligt det finns en jäkla massa skit på nätet och alla är inte vad de utger sig för att vara. Vad man skall komma ihåg är att man skall vara försiktig. Om man är ung så är det svårt att förstå att det finns folk som vill en illa på nätet.


Pingat på intressant.
Läs mer om sex, internet, pedofili, homosexualitet, HBT,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida