tisdag, november 07, 2006

Sverigedemokraterna i Falköping

Just nu så sprids rykten över den lilla staden Falköping. Det handlar inte om att någon dricker lite för mycket sprit. Inte att någon har en kärleksaffär med någon annan. Det är mer en hatkärlek som det ryktas om. Det handlar om det socialdemokratiska ordförande för kommunstyrelsen Conny Johansson har tagit sig en "kärlekstur" med den lokale sverigedemokratsledare Ronny Lind i sin bil. Frågan är väl vad de pratade om. Är det kanske så att det är ytterligare en flört från socialdemokraterna att få en majoritet med hjälp av Sverigedemokraterna? Socialdemokraterna har från centralt håll sagt att man inte kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna under några omständigheter. Men det verkar som om det inte riktigt är så de kommunala politikerna har uppfattat saken. Till och med DN har skrivit om saken. Nu säger väl SR att det inte är så att Socialdemokraterna kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna. Men det har fortfarande vart en liten kärleksflört.

Så frågan kvarstår skall Socialdemokraterna samarbeta med Sverigedemokraterna. Skall något parti ge Sverigedeomkraterna en maktposition? Hur kommer det partiet att låta nästa val? Skall man då tala om att man har haft ett bra samarbete eller skall man fördömma dem redan nu?


Detta inlägg är pingat på Intressant.se. Andra bloggar om: , , falköping, rasism, nazism, socialdemokraterna, ronny lind, Conny Johansson.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida