lördag, november 11, 2006

Den dolda horan!

Japp då har vi ytterligare en könssjukdom som vi skall hålla koll på. Okej det är bara en ny stam men ändå. Vad som gör mig förvånad är att det inte är fler som testar sig för sexuellt överförbara sjukdommar. Helt sjukt.

Nu skall jag berätta en hemlighet för er. En hemlighet som inte är speciellt känd för den "vanlige" medborgare. I Sverige så finns det över en miljon träffplatser där män möter andra män för att ha sex. Visst tänker du då. Det är bögar som knullar andra bögar. Nej då det är fel. De flesta av dessa män som går till dessa ställen är gifta har fru och barn. De vill bara ha lite extra sex. De vill träffa andra män och ha känslolös sex. Vi kan kolla även på internet. Det finns chattar för att skaffa sig tillfälliga sexuella förbindelser. De finns överallt. Detta var något som man tog upp i SVT program Böglobbyn. Se programet på nätet. Lite småkul var det helt klart.

Hur noga är det då med att skydda sig? Jo då det är väl ganska bra. Iallafall vid analt samlag. Men resten då? Man kan ju bli smittad av att bara suga av någon. Nej där är det inte lika noga. Det förekommer folk som bara suger med kondom. Men de är väldigt sällsynta.

Alla har en åsikt om prostution och hur synd det är om tjejerna som blir utnyttjade av män. Det finns en annan sida också. På dessa chatsidor så förekommer det även en hel del prostution. Unga killar som säljer sig till äldre män. Men tro inte att dessa unga killar på något sätt är utnyttjade eller har fastnat i ett helvete där man måste sälja sin kropp. Många killar som säljer sig till män gör det för något annat. De gör det för spänningen, de gör det för att de njuter av det. Och en del gör det även för att de skall känna sig behövda. De anser att de har något att erbjuda äldre män. De känner att de gör nytta.
Självklart så finns det unga tjejer som säljer sig till äldre män även på dessa chatsidor. Men jag har inte så bra inblick i just det.

Hur ser den sexköpare ut som handlar sex på nätet av en ung kille. Jo då han är som vem som helst. 40-55 år gammal, oftast heltidsarbetande, gift och har en stor umgängeskrets. Han anser att han inte är homo eller bisexuell utan att han bara testar gränser.

Och hur ser den kille ut som säljer sex? 17-26 år gammal, studerande eller arbetslös, oftast singel och ser sig själv som homo eller bisexuell. Har väldigt sällan något missbruksproblem och oftast väldigt socialt begåvad. Han har en hel del vänner och det är väldigt få som känner till hans "sexhandel".

Så nästa gång du pratar om sexhandel så kanske du inte bara skall tänka på de som går i parker och på gatan. Det finns de som aldrig kommer upp i debatten. Så nästa gång som du skriver om "horor och torskar" så tänk på att alla "horor" inte är tjejer som blir utnyjade av män.

Och en liten varning med. Om du skall öva oralsex gör det inte på en tandborste. En gurka eller morot är mycket bättre och lättar. Dessutom så ger det en mer rättvis bild av storlek och form.

Pingat på intressant.
Läs mer om horor, sex, porr, bögar, sexhandel, homosexualitet, missbruk och sexköp.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida