fredag, november 03, 2006

Anna och stora stygga Babak

Anna Sjödin säger nu med sin överklagan att hon är helt oskyldig till allt som hon kan tänkas ha gjort. (Det kanske är borgarnas fel att det blev så här, de hade ju trots allt makten tre år i början på 90 talet)
Anna räknar självklart med att bli frikänd. Hon anser att hon inte gjort något fel och att hon inte bör dömmas till något som helst. Hade jag vart i Anna Sjödins kläder så hade jag tyckt precis som hon. Att jag var oskyldig och att allt är ett missförstånd eller att vakten är helt jävla dum i huvudet.
Men snälla Anna du fick lite böter och ett skadestånd att betala inse att lagen är inte jämnlik, du fick ett straff som är mildare än vad en förortskille skulle åka på. Du tog en time-out och nu är det dags att lämna SSU tiden bakom dig. Du kan inte komma tillbaka till poltiken. Du kommer endast att bli ihågkommen för att du kallade en vakt "svartskalle".
Det finns en anledning till att MUF ordnar Crazy Horse kampanjer under Almedalen. Det finns en anledning till att det skriks "Vad är Anna Sjödin?! Ett Fyllesvin!". Du är känd som ett fyllesvin Anna lämna politiken bakom dig och var stolt över det du gjort. Du kommer inte kunna göra något mer. Inte nu och inte heller inom en snar framtid.

Samtidigt så överklagar dörrvakten Babak även han domen mot Anna Sjödin. Där har det inte något att göra med att man anser att någon gjort fel. Babak vill bara ha sina 15 minuter of fame. Men om sanningen skall fram så framstår Babak som en idiot. Han är en dörrvakt detta borde hända honom 30 gånger om året. Och jag har väldigt svårt att se att han överklagar varje brottsmål som inte stämmer överens med hans bild av rättvisa. Jag har en känsla av att hans syn på rättvisa är en batong en pistol och galler. Inget annat.Detta inlägg är intressant. Läs mer om SSU, socialdemokraterna, Polis, politik, Anna Sjödin, brott, straff, fylla, vakter, Crazy Horse, slagsmål, skandal, likhet, lag, ordning, fängelse.

1 kommentarer:

Klockan 2:09 fm , Blogger Mats Dagerlind sa...

Läs min artikel i stället:
http://demofon.com/2006/11/02/jamei-vs-sjodin-en-annan-vinkling/

Där har du sanningen i den här affären.

Hade det varit Tuva Novotny som varit ute och festat med sina skådisvänner och blivit så illa slagen, då hade Babak lynchats i både media och av allmänheten och kanske t o m i en rättegång även om vakter i princip är immuna där. Men nu råkade det vara en kvinnlig sossepamp och som dessutom är så manhaftig att hon spelar rugby, då blir tonen plösligt en annan. Då är det OK för en kille att spöa en brud. Ja jösses...

Ungmoderater förnekar sig f ö inte, har man politiska ambitioner borde man hålla sig för god för den typen av barnsligheter som beskrivs ovan.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida