tisdag, oktober 10, 2006

Ge mig mera spel nu!!

Nu har Mats Odell äntligen tagit ton. "Spelmarknaden är som Vilda Västern" Ja det brukar vara så när sheriffen och skurken är samma person. I detta fallet heter båda Svenska Spel. Nu kanske äntligen det blir som Ladbrokes pratade om under politikerveckan i Almedalen 2006. Licensavgifter till staten för att få bedriva spel. Enligt Douglas Roos VD för Ladbrokes Sweden så är det här självklart.

Jag hoppas att vi får se fler intrenetpokerföretag i Sverige detta är en väldigt bra affärsrörelse. Och titta bara på de enorma summor i marknadsföring som de flesta spelbolag använder sig av. Varje program så vet man att det kommer en reklamfilm för något spelbolag. Jag tror att spelbolagen vill lägga sina marknadsföringspengar på idrotten. Och jag hoppas verkligen att Douglas Roos ser till att just Ladbrokes lägger ned stora summor på ungdomsidrotten. Så kanske äntligen föräldrar slipper springa omkring och sälja bingolotter, skraplotter och allt annat skräp.

Nu är tiden här. Låt andra aktörer än Svenska Spel visa vad dom klarar av. En bra spelmarknad är inte en stäng spelmarknad.


Pingat på intressant. kristdemokraterna, mats odell, ladbrokes, spel, poker, politik, reklam, idrott, sport, internet.

1 kommentarer:

Klockan 11:59 em , Blogger Douglas sa...

Ja! Ja! Låt oss slippa spelmonopolet, please.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida