lördag, september 30, 2006

Sanningens Minut för Socialdemokraterna

Niklas Sörman är misstänkt för dataintrång. Polisen har nu kunnat koppla en del av inloggningarna till honom. Niklas Sörman hävdar att han är oskyldig och att det är någon som har haft tillgång till hans lägenhet som har gjort intrången. Då undrar jag naturligtvis om det är så att Niklas Sörman även gett en nyckel till Lagerlöf?


Samma dag som hela spionskandalen kom upp så var jag med Nicklas Lagerlöf på en skola i Skara. På samma skola var även Niklas Sörman. Dessa två pratade med varandra under dagen. Den dagen berättade Nicklas Lagerlöf för mig att han hade fått inloggningsuppgifter av Sörman. Något som Sörman naturligtvis nekar till. Du kan läsa om det här. Socialdemokraterna har beskyllt LUF för att ha "hackat" sig in på deras trådlösa nätverk och då stulit inloggningsuppgifterna. Detta var något som jag och FrihetFildelningFeminism-Johanna då kontrollerade. Du kan läsa om det här eller här.

Är det kanske inte dags för Sörman att berätta sanningen. Han anklagar nu folk för att även har gjort inbrott i hans lägenhet. Snacka om att ljuga så att det blir illa. Det har blivit lite för stort för att ljuga om nu. Och det kanske även är dags för Socialdemokraterna att ge en ursäkt till de medlemmar som finns i LUF-väst som har tagit väldigt illa vid sig av anklagelserna att vi skulle ta oss in på Socialdemokraternas trådlösa nätverk och stulit lösenord.

Att personer inom LUF och Folkpartiet har gjort fel är det inte ett snack om. Men vi som ville bedriva en ren och "schyst" valrörelse, vi fick ta emot en hel del hårda ord som inte var befogat.

Detta inlägget är intressant.
Du kan läsa fler bloggar om Folkpartiet, LUF, Socialdemokraterna, skandal, politik, val2006, SSU, Nicklas Lagerlöf, Niklas Sörman, Sigge, bloggosfären, bloggar, spion.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida