torsdag, september 28, 2006

Polisen kör på tonåringar

Då har det hänt och jag är inte förvånad. Polisen prejade en, vad dom trodde var rånare på moped av vägen. Vad är det då som är så konstigt med det? Om du hade vart polis hade inte du prejat av en som flyr på moped och du letar efter någon på moped?

Sen ursäkten att moppen var trimmad och det var därför man försökte fly. Jaha? Om man har en trimmad moped har man då inte begått ett brott och skall därför jagas av polisen? Visst det är inte något allvarligt brott? Man har nu anmält polisen för tjänstefel.

Vänta lite här nu? Tjänstefel för att man jagat någon som begått ett brott? Stannar man inte för dom blåa ljusen så förtjänar man att prejas ned i diket. Okej grabben fick väl lite väl allvarliga skador men ändå. Man flyr itne från polisen oavsett om man har begått ett brott eller inte. Dom blåa ljusen är en uppmaning att stanna.

Blir poliserna dömda för tjänstefel så öppnar ju detta upp för att polisen inte kan jaga någon som dom misstänker är rattfull? Man får ju inte få dom att stanna. För man kan skada dom och har man då fel så kommer man bli stämd få betala en massa skadestånd och så kommer vi inte kunna ha några poliser ute på våra gator och torg.

Jag har fastnat i ett sånt där onlinespel med. Det är hemskt. Kolla in det här.


Detta inlägg är intressant. Läs mer om Polis, brott, straff,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida