måndag, september 18, 2006

Nu är det över...

Valet är över. Alliansen segrade. Det har vart tufft och roligt att få jobba under en valrörelse. Nu väntar en resa som skall föra Sverige in i framtiden. Men allt är inte positivt. Vi har nu även en ett gemensamt ansvar oavsett partitillhörighet. Sverigedemokraterna gick kraftigt framåt. Nynazister gick framåt i Tyskland. Detta får inte hända i Sverige. Rasister och nazister får inte ta sig in på den arenan som vår politik bygger på. Dom är inte välkomna och vi har alla ett ansvar att se till att dom inte tar sig dit.

Vi skall även se till att religösa sekter inte får starta friskolor som vi inte har insyn i. Vi skall få ett land där alla är välkomna och där alla kan ha det bra. Och om fyra år så är det dags igen. Vi måste fram tills dess slåss för vår demokrati och vår frihet. Vi får aldrig glömma bort att vi lever i ett bra land oavsett vilken regering vi har. Många av oss kommer att granska vad som sker i Sverige. Vi har olika åsikter om det mesta, men vi får inte glömma bort att trots att vi avskyr varandras åsikter så vill vi alla samma sak. Att människor i Sverige och Världen skall ha det bra. Målet är det samma det är bara vägen dit som är annorlunda.

Göran Persson och hans ministrar kommer att klara sig bra. Skönt för dom. Men är det verkligen rimligt? Ja, vi får väl se vad folket tycker om dom här fallskärmarna.Detta inlägg är intressant. Läs mer om Folkpartiet, socialdemokraterna, sverigedemokraterna, piratpartiet, nazism, rasism F!, centerpartiet, moderaterna, kristdemokraterna, miljöpartiet, val2006 eller om politik.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida