söndag, september 24, 2006

Kärleken känner inga gränser

Det uttalandet kommer från en Sverigedemokrat i Landskrona. Det gäller ju så klart hans egen dotter som har ett förhållande med en kosovo-alban. Läs mer här. Hur kommer det sig att det då är okej med invandrare? Är han inte en av dom som enligt Sverigedemokraterna lever på bidrag är kriminell och slår ner tanter på stan?

Samtidigt så presenterar Expressen Sverigedemokraternas 33 punkter.

Jag har några som jag gillar mer än andra.

4. Fullgod presentation av identitet - eljest ingen handläggning och prövning av asylansökan.

Jättebra!! Och hur skall man få tag i handlingar om man har flytt undan krig?
Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson använder hjärnan.

16. Inget tillstånd för reguljärt arbete före uppehållstillstånd. Däremot skyldighet till motprestation för uppehållskostnaderna.

Ja det är ju synd att låta någon skaffa sig ett eget jobb om man har den möjligheten. Sånt måste vi förbjuda.

25. Förbud mot burka/nikab på allmän plats.
Åkesson om punkt 25:
"Burka är en politisk uniform för islamism och ska förbjudas."

Härligt nu kanske vi även kan avskaffa dom fula jävla Sverigetröjor som vi alla använder under fotbollsVM. OCh glöm inte att vi inte får ha några som helst partimärken på oss. Det är ju så klart en uniform det med. Men om Åkesson själv får välja så skall det vara armbindel och bruna skjortor på oss svenskar. Muslimer skall få ett M tatuerat i huden och samma märke skall alltid bäras synligt på kläderna.

26. Inga fler moskéer på svensk mark.

Nej usssch nej hur skulle det gå om vi skall bygga moskéer. Då kommer ju varenda svensk att bli muslim, alla kommer att konvertera. Men det är klart om Åkesson ställer upp på att inga nya kyrkor byggs. Varken frikyrkor eller svenska kyrkans. Absolut inte någon från Livets Ord eller Jehovas Vittnen.

Nej du Åkesson det är nog dags att tala klarspråk och tala om vad du egentligen vill.


Detta inlägg är intressant. Läs mer om sverigedemokraterna, nazism, rasism, politik, Landskrona, jul, vikingar, flykting, kultur, val2006, Jimmie Åkesson, Religion, muslim, kyrkan.

3 kommentarer:

Klockan 2:17 fm , Blogger Visemannen sa...

Jag blir så trött. Den här bloggen är egentligen inte ens värd att kommentera. Den verkar vara skriven av nioårig barnarbetare på expressen. Du är otroligt naiv men jag kan ge dig några tips inför framtiden. Sluta tro på allt tv och tidningar säger. För att expressen och din farbror säger en sak betyder inte det att det är sant. Det måste du väl förstå. Börja se verkligheten som den är och sluta lyssna på vad alla andra tycker och säger. Ta reda på själv istället vad det är som är sant, utan inblandning från ej objektiva källor. När du börjat med det kommer du in i en ny fas i livet och når ny upplysning. De som styr i världen(media, partier etc.) har sedan urminnes tider velat kontrollera en. Det använder sig i grunden av försäljningspsykologi och missbrukande av makt. Varför jag här inte kommenterar mer vad du skrivit om SD är för att jag helt enkelt vill att du ska ta mina verktyg jag gett dig och själv finna sanningen.

 
Klockan 8:35 fm , Blogger herman sa...

Snälla du, försök att inte vara så naiv. Det är klart att om man ömmar för all världens trashankar så känner man sig väldigt ädel och generös. Man tycker till och med att man är moraliskt överlägsen dom som inte tycker som du. Det är en skitfin egotrip.
Men om du bara för ett ögonblick ser bortom din egen ädla person så kan du inte undvika att se att vi kan inte fortsätta på det här viset.

 
Klockan 2:36 em , Blogger Kent Vilhelmsson sa...

För en gångs skull ett vettigt inlägg. Bra Emil, du kan om du vill! ;)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida