torsdag, augusti 10, 2006

Skvaller från Pride

Pride är över och det har vart en helt underbar parad. Underbara seminarium. Och sist men inte minst en partiledardebatt. Partiledardebatten var en av de roligaste jag har sett någonsin alla partier fanns representerade. Ja inte på scen men ändå. Som jag har bloggat om förut så hade ju Göran Persson semester och kunde inte delta.
Men det gör inte något alls Lars Ohly och Maria Wetterstrand var ju där för vänsterblockets räkning. Roligt att se Junilistans Nils Lundgren göra bort sig i sin första stora debatt.
Nu till det riktiga skvallret. På första bänk sitter självklart Mona Sahlin för att visa sitt missnöje med att hon inte fick vara med istället för Göran i partiledardebatten. När Lars Leijonborg påpekar att vänsterkartellen inte alls är så eniga som dom vill framstå så ser man en arg min på Monas ansikte och ställer sig upp och vill så gärna hoppa upp på scenen för att visa att Socialdemokraterna visst finns med i debatten även om dom inte är på Scen.
Mona Sahlin måste inse att hon inte är en partiledare för sossarna. Hon är inte ens vice partiledare. Kanske hon behöver påminnas om att hon säkert hade varit en partiledare om hon kunde hålla sina fingrar borta från Toblerone och blöjor? Iallafall när hon inte har sitt eget kontokort med sig.

Roligast under hela Pride måste ändå vara när militanta folkpartister spärrade in piratpartiets vice partiledare Christian Engström i sitt tält med bara en flaska Helium att roa sig med. Även kul att se att Christan kan ta med sin son under arbetet under pride. Jag hoppas verkligen att ni hade trevligt under hela pride. Lite ledsen blev jag att ni inte gick med i Paraden. Ochjag måste ju bara säga att jag hoppas att piratpartiet visar sig mer under olika festivaler och fortsätter sitt arbete som dom pirater dom är. Det känns alltid lika trevligt att träffa Piratpartiet.

Detta inlägget är kanske inte så intressant men det är roligt. Läs mer bloggar om Toblerone, Mona, politik, alliansen, junilistan, partiledare eller varför inte om piratpartiet?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida