torsdag, augusti 24, 2006

Mona Sahlin halkar dit igen!

Mona Sahlin flög över till Washington med skattepengar. Läs mer här. Det är inte något konstigt med att hon flög till Washington men frågan är om det verkligen var värt dom pengarna. 28465 kronor räcker väldigt långt i andra samanhang. För 28465 kronor skulle man kunna anställa en person som jobbar för att få äldre att komma ut och gå en sväng i naturen. Många äldre kommer inte ut i naturen eller för att få frisk luft. Detta är en skam för Sverige. Vi skulle kunna hjälpa någon som är bostadslös med att komma in i samhället igen. Är man bostadslös är det svårt att få ett jobb. Och har man väl fått ett jobb så är det svårt att behålla det om man inte har någonstans att bo.

Kanske är det dags att se över rutinerna när det gäller bokningar av flyg? Det kanske är dags att se över reglerna hur man skall resa när man är i statens tjänst? Jag vet precis som alla andra att det inte är gratis att resa. 28465 kronor är för mycket för en resa. Särskilt när medarbetarnas biljett som var med på samma resa endast kostar 4843 kronor. 6 gånger mer är lite väl mycket pengar.
Det är nästan lika illa som när Bosse Ringholm tog regeringsplanet och kollade på fotboll.


Monas Dotter Ann-Sofie Sahlin som troligen fick jobbet på ambassaden med hjälp av sin mamma. Fick även vara med på en middag med ambassaden. Och hon bodde hemma hos Bo Eriksson. Men om det var en privat sak spelar inte någon roll. Bostad behöver alla och då utnyttjar man verkligen alla kontakter man har. Läs mer här. Ungefär på samma sätt som när man skaffar sig ett jobb.

Detta inlägget är intressant. Du kan läsa mer om Mona Sahlin, Politik, val2006, socialdemokraterna, pengar, arbete, UD, ann-sofie sahlin, Bosse Ringholm, slöseri eller om fotboll.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida